Site icon NewsIT

Εξιχνιάστηκε 5,5 χρόνια μετά η δολοφονία 91χρονου στον Πειραιά

18.02.2019 | 12:29
ληστείες

Θύμα της σπείρας που έκλεινε ραντεβού με ιδιοκτήτες που ήθελαν να ενοικιάσουν τα σπίτια τους έπεσε 91χρονος στον Πειραιά. Η άγρια δολοφονία του τον Σεπτέμβριο του 2013 εξιχνιάστηκε την περασμένη Παρασκευή.

Ήταν 20 Σεπτεμβρίου 2013 όταν 91χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε διαμέρισμα στον Πειραιά, το οποίο ήθελε να νοικιάσει. Ο άτυχος άνδρας είχε πέσει θύμα μέλους της σπείρας που με το πρόσχημα πως ενδιαφερόταν για την ενοικίαση ακινήτων, λήστευε ανυποψίαστους πολίτες.

Το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής κατάφερε να βρει την άκρη του νήματος της στυγερής δολοφονίας του 91χρονου άνδρα στον Πειραιά. Δράστης είναι ένας 47χρονος, αλβανικής καταγωγής, γνωστός στις αρχές για ληστεία,  παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

Τη μοιραία μέρα, ο 47χρονος έκλεισε ραντεβού με τον 91χρονο, με το πρόσχημα πως ενδιαφερόταν να νοικιάσει το σπίτι, στον πρώτο όροφο διώροφης κατοικίας. Μόνο που ο κατηγορούμενος είχε σκοπό να ληστέψει τον ηλικιωμένο άνδρα.

Ο 91χρονος, όταν κατάλαβε ότι ο 47χρονος ήθελε να τον ληστέψει, προσπάθησε να αντισταθεί. Όμως ο δράστης κατάφερε να τον δέσει και να τον χτυπήσει με μπουνιές μέχρι θανάτου στο πρόσωπο. Αφού εγκατέλειψε το θύμα του, άρχισε να ψάχνει στο σπίτι του 91χρονου, στο ισόγειο της κατοικίας, όπου έμενε το θύμα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατός του 91χρονου προκλήθηκε από βαριές κακώσεις στο κεφάλι και στον τράχηλο.

Η δολοφονία εξιχνιάστηκε την περασμένη Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου. Ο 47χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή του Πειραιά και προσήχθη στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, όπου μετά την έκδοση σχετικού εντάλματος, συνελήφθη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version