Site icon NewsIT

Ενας νεκρός και 4 τραυματίες σε 24 ώρες

07.02.2010 | 12:09
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η αστυνομία εξετάζει ακόμη και ρατσιστικά κίνητρα στα περιστατικά που σημειώθηκαν σε Αθήνα και Αργολίδα.

Πέντε περιστατικά που σημειώθηκαν το προηγούμενο 24ωρο σε Αθήνα και ‘Αργος άφησαν πίσω τους έναν νεκρό και τέσσερις τραυματίες.

-Το βράδυ του Σαββάτου, στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια, βρέθηκε αιμόφυρτος ένας νεαρός Παλαιστίνιος, με τραύματα πιθανότατα απο μαχαίρι. Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν το θάνατό του. 
-Στις 02:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, στην οδό Ασωμάτων στην Πλ. Ψυρρή, πέντε άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρι σε βάρος νεαρού από το Πακιστάν. Αφού του προκάλεσαν σοβαρό τραύμα στα πλευρά, άρπαξαν από αυτόν 2.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. 
– Στις 19:15 το απόγευμα του Σαββάτου στην Αγ. Τριάδα Αργολίδας, τέσσερις άγνωστοι, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με μαχαίρι στην κοιλιά έναν νεαρό Πακιστανό, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. 
– Μισή ώρα νωρίτερα, στις 18:45 το απόγευμα του Σαββάτου, στην οδό Στουρνάρη 63 στην Αθήνα, εξελίχθηκε επεισόδιο ανάμεσα σε αλλοδαπούς, ενοίκους διαμερίσματος 3ου ορόφου. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ένας από τους ενοίκους έπεσε από το μπαλκόνι στον δρόμο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. 
– Στις 23:15 το βράδυ του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Αγ. Όρους και Μ. Αλεξάνδρου στην Αθήνα, εξελίχθηκε ένα φραστικό, αρχικά, επεισόδιο ανάμεσα σε μια ομάδα ανήλικων Ελλήνων και μία αντίστοιχη αλλοδαπών. Ακολούθησε συμπλοκή, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να τραυματιστεί ελαφρά στο κεφάλι μια ανήλικη Ελληνίδα, η οποία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τα περιστατικά αυτά προβληματίζουν τις αστυνομικές αρχές που εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα: ρατσιστικές επιθέσεις, αντιπαράθεση μεταξύ αλλοδαπών ή απλές ληστείες.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version