Site icon NewsIT

Επί χρόνια 39χρονος σάτυρος έδινε χασίς σε ανήλικο για να τον αποπλανήσει

16.05.2016 | 14:49
Επί χρόνια 39χρονος σάτυρος έδινε χασίς σε ανήλικο για να τον αποπλανήσει

Λίγες μέρες μετά την υπόθεση με τον θείο τέρας που έριχνε υπνωτικό στο γάλα δυο ανιψιών του για να τις αποπλανεί μια νέα, παρόμοια, υπόθεση έρχεται στο φως! 39χρονος συνελήφθη γιατί κατ’ επανάληψη τα τελευταία δυο χρόνια έδινε ακόμη και χασίς σε ένα ανήλικο αγόρι για να το αποπλανεί!

Ο 39χρονος συνελήφθη το βράδυ της 12ης Μαΐου σε περιοχή της Αττικής, μετά από καταγγελία της μητέρας του παιδιού. Εκείνο που προκαλεί οργή είναι πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις κατά ανηλίκων δυο φορές στο παρελθόν αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος!

Συγκεκριμένα, ο σάτυρος είχε κατηγορηθεί το 2012 και το 2014, για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας. Και αφού έμεινε ελεύθερος, επανέλαβε τις αρρωστημένες πράξεις του.

Ο δράστης, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε παρασύρει κατ’  επανάληψη τα δύο τελευταία χρόνια το ανήλικο αγόρι, προσφέροντάς του μικρά χρηματικά ποσά, ενώ του είχε χορηγήσει και χασίς. Το απόγευμα της 12ης Μαΐου, ο 39χρονος έπεισε το αγόρι να πάει στο σπίτι του και εκεί δίνοντάς του ναρκωτικά προχώρησε σε ασελγείς πράξεις.

Φαίνεται πως το μικρό αγόρι, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι 14 ετών, δεν άντεξε και αποκάλυψε στη μητέρα του τι συνέβαινε και εκείνη ειδοποίησε την αστυνομία. Το βράδυ της ίδιας μέρας (12.05.2016), ο 39χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του δράση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερες από 500 κενές καρτέλες φαρμακευτικών σκευασμάτων, ποσότητα ναρκωτικών δισκίων και χασίς, 2 εσωτερικοί σκληροί δίσκοι και 202 ψηφιακοί, σε δειγματοληπτικό έλεγχο των οποίων βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο 39χρονος κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών, πορνογραφία ανηλίκων, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατ΄ εξακολούθηση, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Πρωτοδικών και παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version