Site icon NewsIT

Έτσι παραδόθηκε ο Χ. Βαρελάς στην ασφάλεια Καλαμάτας

23.05.2014 | 18:39
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε βάρος του 52χρονου εκκρεμούσαν Ένταλμα Σύλληψης της Ανακρίτριας Καλαμάτας και απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας, για σωρεία κακουργημάτων.

Για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Χρήστου Βαρελά, που απο κασκαντέρ του Τσακ Νόρις έγινε… “νονός” της νύχτας,
είχαν ενταθεί οι εκτεταμένες έρευνες και αναζητήσεις, που γίνονταν από τις αστυνομικές Αρχές σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου, με βάση συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, λόγω του βεβαρημένου ποινικού του ιστορικού.

Το Ένταλμα Σύλληψης αφορά σε ηθική αυτουργία – από κοινού – στα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Με την Απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή καθείρξεως -27- ετών και -27- μηνών, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση εμπορίας ναρκωτικών και κακουργηματικές εκβιάσεις.

Ο Χρήστος Βαρελάς εμφανίστηκε στην Ασφάλεια συνοδευόμενος από τη σύντροφό του φορώντας φόρμα παραλλαγής και έχοντας γενειάδα και κοτσίδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit, είχε υπάρξει συνεννοηση του Βαρελά με τον διοικητή Ασφαλείας της Καλαμάτας για την παράδοσή του και ο ίδιος τον περίμενε στην πόρτα του κτιρίου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ για τη δράση του Χρίστο Βαρελά.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Διαβάστε ακόμα:

Παραδόθηκε ο Χ. Βαρελάς στην ασφάλεια Καλαμάτας

Ο κασκαντέρ του Τσάκ Νόρρις που έγινε Νονός της νύχτας – Ο διαβόητος Βασίλης Βαρελάς, εγκέφαλος του κυκλώματος στην Καλαμάτα

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι του αρχηγού των “νονών” στη Μεσσηνία – Πώς απειλούσε τα θύματά της η σπείρα – ΦΩΤΟ


Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version