Έγκλημα

Εύβοια: Σοκ από την αποκάλυψη βιασμού 13χρονου από αλλοδαπούς!

Ανάστατη η τοπική κοινωνία παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης 13χρονου που σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε θύμα βιασμού από Πακιστανούς στον οικισμό Τριάδα των Ψαχνών Ευβοίας.

Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου με θύμα έναν 13χρονο και πρωταγωνιστές μια παρέα Πακιστανών που διέμενε δίπλα στο σπίτι συγγενή του μικρού.

Σύμφωνα με το LamiaReport το παιδί υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον έναν αλλοδαπό, ωστόσο η αποτρόπαια πράξη του καταγγέλθηκε από τους γονείς μόλις την Τετάρτη στο Αστυνομικό Τμήμα Ψαχνών.

Οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία κινητοποιήθηκαν και συνέλαβαν και τους τέσσερις Πακιστανούς, καθώς διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας (το αυτόφωρο για την πράξη τους είχε παρέλθει) και σχηματίζεται σχετική δικογραφία.

Το παιδί εξετάστηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας για την κατάσταση της υγείας του, ενώ θα εξεταστεί κι από ιατροδικαστή προκειμένου να πιστοποιηθεί με την έκθεση του η καταγγελία της οικογένειας.

Πηγή: LamiaReport

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα