Κυριακή, 20 Οκτ.
19oC Αθήνα

“Φουσκωτοί” με μαύρα πρυροβόλησαν τον νεφρολόγο Χ. Ιατρού – Τα νέα στοιχεία της Ασφάλειας

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Δυο ευτραφείς “φουσκωτούς” άνδρες με μαύρα ρούχα, οι οποίοι επέβαιναν σε θηριώδη μοτοσυκλέτα μάρκας varadero, “συνέλαβε” κάμερα καταστήματος αμέσως μετά την μαφιόζικη επίθεση στο γνωστό νεφρολόγο, Χρήστο Ιατρού, το μεσημέρι της Πέμπτης στην Λ. Κηφισού.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, έχουν ήδη παραλάβει το βιντεοληπτικό υλικό και το εξετάζουν σπιθαμή προς σπιθαμή, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών του τραυματισμού του γνωστού νεφρολόγου.

Στο μεταξύ και με δεδομένο πως οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν έχουν στα χέρια τους το παραμικρό στοιχείο όσον αφορά στο κίνητρο της μαφιόζικης επίθεσης, αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμα και αυτό της τρομοκρατικής ενέργειας.
Ωστόσο, στο “μικροσκόπιο” των Αρχών έχει μπει μια διαφορά που είχε από το παρελθόν ο γνωστός γιατρός και μάλιστα στις 23 του μήνα θα εμφανίζονταν ως μάρτυρας κατηγορίας, σε δίκη που έχει να κάνει με υπόθεση του 2007 και αφορά προμήθειες ιατρικού υλικού από συγκεκριμένο προμηθευτή.

Παράλληλα οι αστυνομικοί εξετάζουν μια περίπτωση “υπερκοστολόγησης” ιατρικού μηχανήματος σε Νοσοκομείο της Αττικής, το οποίο ο κ. Ιατρού είχε κοστολογήσει ως μέλος της αρμόδιας επιτροπής του ΕΟΠΥΥ, στα 15.000 Ευρώ και τελικά το μηχάνημα αγοράστηκε έναντι του ποσού των 60.000 ευρώ.

Βέβαια όλα είναι υπό έρευνα, καθώς μέχρι στιγμής εκλείπουν τα στοιχεία των ερευνών που είναι δυνατόν να δώσουν μια κατεύθυνση στους ερευνητές της Ασφάλειας που ασχολούνται με την υπόθεση.
Πάντως ο γνωστός νεφρολόγος, στην κατάθεση που έδωσε στους Αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών, είπε ευθαρσώς πως ποτέ δεν έχει δεχθεί απειλές και επίσης δεν έχει διαφορές με άτομα που είναι δυνατόν να του προξενήσουν κακό.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε