Site icon NewsIT

Φρικιαστικές αποκαλύψεις για το “κατεψυγμένο” πτώμα στην Καλλιθέα

12.01.2016 | 16:03
ΦΩΤΟ NEWSIT

ΦΩΤΟ NEWSIT

- Πρόκειται πιθανότατα για έναν Έλληνα περίπου 60-65 ετών. - Το πτώμα βρισκόταν ένα χρόνο στον καταψύκτη και εντοπίστηκε από δικαστικό κλητήρα. - Ζούσε μαζί με μια γυναίκα από τη Βουλγαρία και το ανήλικο παιδί της. - Δείτε ΦΩΤΟΓΑΡΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ.

Το πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε σήμερα μέσα σε καταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα, έξι μήνες μετά την εξαφάνισή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που πιθανότατα είναι Έλληνας και περίπου 60-65 ετών, βρισκόταν μέσα στον καταψύκτη για ένα χρόνο. Τον βρήκαν σε εμβρυακή στάση, δεμένο χειροπόδαρα, φιμωμένο με πανιά, ενώ υπήρχαν και ίχνη αίματος.

Στο διαμέρισμα έμενε ο ίδιος με μία γυναίκα από τη Βουλγαρία και το ανήλικο παιδί της. Τον Ιανουάριο του 2015 και δέκα ημέρες αφού η γυναίκα και το παιδί είχαν εξαφανιστεί, ο αδερφός του θύματος δήλωσε την εξαφάνισή του στην Ασφάλεια Αθηνών.

Στο μεταξύ, ο ιδιοκτήτης είχε θυροκολλήσει εξώδικο για τα χρωστούμενα ενοίκια.

Η γυναίκα δεν έδωσε σημεία ζωής και σήμερα ο ιδιοκτήτης μαζί με δικαστικό κλητήρα πήγαν στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου για να παραδώσει ένα ένταλμα κατάσχεσης. Έτσι βρήκαν το πτώμα του άνδρα, του οποίου την εξαφάνιση είχε δηλώσει ο αδερφός του πριν από ένα χρόνο στην Ασφάλεια Αθηνών.

Η αστυνομία θεωρεί πρόσωπο-κλειδί της υπόθεσης τη γυναίκα και έχει ήδη στείλει σήμα στην Ιντερπόλ στη Βουλγαρία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version