Τετάρτη, 24 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Έκλεβε παρέα με τον γιο του! (ΦΩΤΟ)

Φθιώτιδα: Έκλεβε παρέα με τον γιο του! (ΦΩΤΟ)

Ο πατέρας 53 ετών, έμαθε τη “δουλειά” και στον 23χρονο γιο και μαζί με ένα τουλάχιστον ακόμη συνεργό βάλθηκαν να “επισκεφτούν” όλα τα εξοχικά στα ορεινά χωριά της Φθιώτιδας.

Πατέρας και γιος συνελήφθησαν, αναζητείται ο συνεργός, ενώ δικογραφία για συμμετοχή στην εγκληματική ομάδα σχηματίσθηκε και σε βάρος ενός 48χρονου Αλβανού, ο οποίος έπαιρνε και πουλούσε τα κλεμμένα.

Το τελευταίο διάστημα είχαν διαπράξει τουλάχιστον οκτώ κλοπές σε διάφορα περιοχές (Κωσταλέξι, Κομποτάδες, Πουγκάκια, Σπερχειάδας και Βαρδάτες), ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, συνεχίζουν την έρευνα για να δουν αν εμπλέκονται και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο σπίτι τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολλά και διάφορα κλοπιμαία (ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία, εξαρτήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και άλλα αντικείμενα), όπλα και ποσότητα αδασμολόγητου καπνού.

Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 48χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένα κινητό τηλέφωνο, που είχε πάρει από τους συνεργούς του.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και παραπέμθηκαν για να απολογηθούν την Τρίτη (07-10-2014), ενώπιον του κ. Ανακριτή Λαμίας.

πηγή: LamiaReport

Διαβάστε επίσης:

Αμαλιάδα: Έστελναν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο ασθενή με εγκεφαλική αιμορραγία…

Έκρηξη σε μεσιτικό γραφείο στα Χανιά (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Ξεκινά η δίκη για την άγρια δολοφονία της Ναταλίας Βουτσινά

Πάτρα: Καταδίωξη υπόπτων σε μηχανή – Συνελήφθη ο ένας, τους ξέφυγε ο άλλος

15 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Αμφίπολη: Εκεί είναι θαμμένη η Ολυμπιάδα επιμένουν τα διεθνή ΜΜΕ – Οι Καρυάτιδες, οι Σφίγγες και… η γιαγιά του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε