Site icon NewsIT

Γέμισε… χασίς η Αττική οδός!

07.11.2013 | 22:10
Γέμισε… χασίς η Αττική οδός!

Μια αστυνομική καταδίωξη βγαλμένη από... ταινία, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, με πρωταγωνιστή έναν 33χρονο, ο οποίος ήταν αποφασισμένος να τη γλιτώσει, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο δράστης έφυγε από το σπίτι του στο Χαϊδάρι με το αυτοκίνητό του και ενώ τον παρακολουθούσε η Δίωξη Ναρκωτικών. Κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης, ειδοποίησαν μια ομάδα ΔΙΑΣ να του κάνει εικονικό έλεγχο.

Ωστόσο, ο 33χρονος, ο οποίος μετέφερε ναρκωτικά, δεν σταμάτησε και έτσι άρχισε μια αστυνομική καταδίωξη από την Αχαρνών μέχρι την εθνική Αθηνών – Λαμίας. Ο δράστης άρχισε να πετάει χασίς στην Αττική οδό και βγαίνοντας στην έξοδο του Αγίου Στεφάνου, πήρε το άλλο ρεύμα της εθνικής προς Πειραιά.

Μπαίνοντας στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης, εγκλωββίστηκε, καθώς υπήρχε μπροστά του ένα τζιπ και ακριβώς από πίσω του ένα συμβατικό αυτοκίνητο της δίωξης ναρκωτικών. Ο 33χρονος χτύπησε το τζιπ και το αυτοκίνητο της αστυνομίας και στη συνέχεια διέφυγε με τα πόδια, διασχίζοντας μάλιστα κάθετα την εθνική και περνόντας στο αντίθετο ρεύμα. Τελικά, λίγα λεπτά αργότερα συνελήφθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρεις με χειροπέδες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών στη Ροδόπη

Μετέφεραν πάνω από 500 κιλά χασίς από την Πρέβεζα στη Λευκάδα

Ηράκλειο: Του έστειλαν χασίς με κούριερ

Αγρίνιο: Η Jaguar “άνοιγε” το δρόμο για το… χασίς

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version