Site icon NewsIT

Γυναικολόγος με παράνομο ιατρείο στην τσιμπίδα αστυνομίας και… εφορίας

04.06.2013 | 15:23
Γυναικολόγος με παράνομο ιατρείο στην τσιμπίδα αστυνομίας και… εφορίας

Ήταν διορισμένος σε νοσοκομείο της Αττικής αλλά αυτό δε σταμάτησε ένα 50χρονο μαιευτήρα γυναικολόγο να διατηρεί και παράνομο ιατρείο. Και δεν έκοβε και αποδείξεις!

Ο 50χρονος γιατρός εντοπίστηκε η από τους άνδρες της υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομικής και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, γιατί είχε ιατρείο χωρίς όμως να έχει και άδεια!

Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία. Κλιμάκιο αστυνομικών έκανε έλεγχο, τη Δευτέρα, σε περιοχή της Αθήνας και σε χώρο που τους είχε υποδεχθεί. Όπως διαπιστώθηκε, ο γιατρός είχε ένα πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο αλλά νόμιμη άδεια, δεν είχε. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκαν και φορολογικές παραβάσεις.

Ζητούσε από τις πελάτισσές του από 40 έως 70 ευρώ, αλλά απόδειξη δεν τους έδινε.

Στο παράνομο ιατρείο βρέθηκαν ακόμα και κατασχέθηκαν 55 κάρτες παρακολούθησης κύησης, οι οποίες φέρουν στοιχεία του Νοσοκομείου, στο οποίο είναι διορισμένος ο 50χρονος καθώς και 236 γυναικολογικές εξετάσεις διαφόρων ασθενών.

Από τον φορολογικό έλεγχο διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (Κ.Φ.Α.Σ.) και συγκεκριμένα η μη τήρηση των προβλεπόμενων Βιβλίων και Στοιχείων καθώς και η μη έναρξη εργασιών.

Η έρευνα συνεχίζεται για τη διαπίστωση πιθανώς και άλλων παραβάσεων της ποινικής και διοικητικής νομοθεσίας, ενώ παράλληλα θα ενημερωθεί και το Νοσοκομείο στο οποίο εργάζεται ο γυναικολόγος για την κίνηση της πειθαρχικής διαδικασίας.

Η αστυνομία υπενθυμίζει ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο με την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, είτε στην ειδική τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών 11012, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση 11012@hellenicpolice.gr, προκειμένου να ενημερώσουν για οποιαδήποτε επίμεμπτη ενέργεια που αφορά φορολογικές ή άλλες παραβάσεις κατά τη διάρκεια πώλησης αγαθών ή την παροχή υπηρεσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έπιασαν πασίγνωστο γιατρό του Κολωνακίου για φοροδιαφυγή 3,9 εκατομμυρίων ευρώ!

Κρήτη: 30 σε απολογία για τη μεγάλη κομπίνα με το πετρέλαιο στο ΠΑΓΝΗ – Ένα εκατομμύριο η ζημιά για το νοσοκομείο!

Ελληνικό “πάραρτημα” διεθνούς κυκλώματος “ξέπλενε” χρήμα από τραπεζικούς λογαριασμούς και λαθρεμπόριο χρυσού

Η πιο συγκινητική φωτογραφία

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version