Σάββατο, 7 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών ανέλαβε την επίθεση στον ΣΕΒ!

Η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών ανέλαβε την επίθεση στον ΣΕΒ!

Η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών αναλαμβάνερι την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία του ΣΕΒ. Αυτό υποπτέυονταν στην Αντιτρομοκρατική από το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ένα στικάκι βρέθηκε στα Εξάρχεια, μετά από τηλεφώνημα αγνώστου στον ΔΟΛ.

Όπως σας είχε ενημερώσει το newsit.gr, “συναγερμός” σήμανε στην Αντιτρομοκρατική το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά από τηλεφώνημα άγνωστου στον ΔΟΛ. Ο άγνωστος έδωσε οδηγίες για να βρεθεί μία προκήρυξη στα Εξάρχεια.

Οι αρχές από την πρώτη στιγμή θεώρησαν πως πρόκειται για ανάληψη ευθύνης για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στον ΣΕΒ, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο, με τις αρχές να ανακοινώνουν πως η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών… “αναβαθμίστηκε” και πργματοποίησε το συγκεκριμένο χτύπημα!

Το βίντεο της έκρηξης

 

Ο “ΟΛΑ” πίσω από τη σφοδρή έκρηξη

Η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών, λοιπόν, είναι υπεύθυνη για την βομβιστική ενέργεια στον ΣΕΒ, τον περασμένο Νοέμβριο, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για την οργάνωση που μέχρι στιγμής περιρόριζε τη δράση της σε ενέργειες με πυροβόλα όπλα εναντίον κτιρίων όπως αυτό της Νέας Δημοκρατίας, της Ισραηλινής πρεσβείας, καθώς και της γερμανικής πρεσβευτικής κατοικίας στο Χαλάνδρι.

Εδώ να σημειώσουμε πως είναι η πρώτη φορά που η “ΟΛΑ” χτυπά με εκρηκτικό μηχανισμό. Το γεγονός αυτό, δηλαδή η “αναβάθμισή” της και το πέρασμά της στους εκρηκτικούς μηχανισμούς ανησυχεί σφόδρα τους αξιωματικούς μηχανισμούς.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε