Site icon NewsIT

Ιδιοκτήτης super market έκλεβε καταστήματα της ίδιας αλυσίδας!

07.11.2013 | 11:28
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Υπεράνω κάθε υποψίας ήταν ο αρχηγός της σπείρας. Οι αστυνομικοί όμως άρχισαν να υποπτεύονται ότι κάτι τρέχει όταν η σπείρα χτυπούσε ξανά και ξανά super market της ίδιας αλυσίδας. Όπως αποκαλύφθηκε ο εγκέφαλος ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος της αλυσίδας και γνώριζε τα θέματα ασφάλειας των καταστημάτων!

Η σπείρα αποτελούνταν από πέντε άτομα. Εκτός από τον εγκέφαλο συμμετείχε μια γυναίκα, τρεις Αλβανοί κακοποιοί και ακόμη τρία άτομα που αναζητούνται.
Όπως αποκαλύφθηκε μέσα στους τελευταίους μήνες η σπείρα είχε χτυπήσει 15 φορές σε super market της ίδια αλυσίδας σε Κυψέλη, Νέο Κόσμο, Ιλίσια, Πατήσια, Περιστέρι, Νέα Ιωνία και Πειραιά.

Ο 35χρονος ιδιοκτήτης υποκαταστήματος της αλυσίδας γνωρίζοντας τις μεθόδους ασφαλείας των υποκαταστημάτων και αφού εμφανιζόταν ως πυροσβέστης για… έλεγχο κατόπτευε τους χώρους και στη συνέχεια έβγαζε σχέδιο δράσης.
Τα χτυπήματα τα αναλάμβανε διαφορετική ομάδα κάθε φορά και όπως αποκαλύφθηκε τα μέλη της σπείρας χρησιμοποιούσαν για τις επικοινωνίες τους ασυρμάτους για να μην εντοπίζονται.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Απίστευτο φιάσκο της αστυνομίας – Κρατούμενος τους άφησε να τον περιμένουν!
 

Τσιγγάνα προσπάθησε να “περάσει” για κόρη της μια γυναίκα από την Αλβανία

Αποφυλακίστηκαν άλλοι δύο κάτοικοι της Ιερισσού που κατηγορούνται για την εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές

Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων διέρρηξε 76 διαμερίσματα σε 4 μήνες!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version