Έγκλημα

Ημαθία: Μπήκαν με το αυτοκίνητο στα ΕΛΤΑ και πήραν το χρηματοκιβώτιο!

Τέσσερις άνδρες οπλισμένοι, με 2 αυτοκίνητα ένα ΙΧ και ένα αγροτικό, προσέγγισαν το χώρο του ταχυδρομείου και κάνοντας όπισθεν με το αγροτικό αυτοκίνητο έσπασαν την τζαμαρία του καταστήματος και μπήκαν μέσα σε αυτό.

Στη συνέχεια έδεσαν ένα βοηθητικό χρηματοκιβώτιο, το τράβηξαν και το τοποθέτησαν επάνω στο αγροτικό αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία κυνήγησε τους δράστες, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται από την Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες το χρηματοκιβώτιο περιείχε μεταλλικά κέρματα αξίας περίπου 150 ευρώ. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τ.Α. Αλεξάνδρειας.

Πηγή: emvolos

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα