Site icon NewsIT

Ιωάννινα: Οι οδηγοί λεωφορείων ήταν και διακινητές ανθρώπινων ψυχών

05.08.2014 | 18:29
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συνελήφθησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, δύο Έλληνες, ηλικίας 31 και 43 ετών, οι οποίοι, ως οδηγοί λεωφορείου, προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας επτά παράνομους μετανάστες.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων σε συνεργασία με κλιμάκιο υπαλλήλων του Τμήματος Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, σταμάτησαν για έλεγχο ένα τουριστικό λεωφορείο, ελληνικών συμφερόντων, που εκτελούσε δρομολόγιο από τη χώρα μας προς την Αλβανία.

Ο έλεγχος έβγαλε… “λαβράκι”

Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο, οι δύο οδηγοί μετέφεραν επτά υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας από 21 έως 40 ετών, οι οποίοι δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις εισόδου και παραμονής στη χώρα μας, ενώ μάλιστα οι τέσσερις εξ αυτών ήταν καταχωρημένοι στον κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών, λόγω δικαστικών και διοικητικών απελάσεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων

Από την επιχείρηση κατασχέθηκαν το λεωφορείο, τα χρηματικά ποσά των 1.825 ευρώ και 2900 leke Αλβανίας, καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Πηγή: mypreveza.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρίσιμη η κατάσταση του 17χρονου που έπαθε ηλεκτροπληξία σε πισίνα στην Κρήτη – Τί λένε οι γιατροί

Πάτρα: Σε απολογία οι νοσηλευτές που μετέφεραν νεκρό με… τα πόδια

“Ζούγκλα” οι τάφοι στην Ορεστιάδα – Θλίψη και οργή για την εγκατάλειψη – Δείτε φωτό

Ληστής ετών 16 αλλά και με… πλούσια προϋπηρεσία συνελήφθη στη Λαμία

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version