Παρασκευή, 4 Οκτ.
27oC Αθήνα

Ιρακινός με διαβατήριο τυπωμένο από τον ISIS συνελήφθη στο Ελ. Βενιζέλος!

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου

– Ο άνδρας ταξίδευε από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα
– Είναι παντρεμένος με ελληνίδα και ζει στην χώρα μας
– Πως υποστηρίζει ότι έφτασε στα χέρια του το διαβατήριο!
– Η υπόθεση αποκαλύπτεται μετά την σύλληψη δυο τζιχαντιστών στην Αλεξανδρούπολη

Μπροστά σε ένα νέο θρίλερ είναι οι ελληνικές αρχές αφού συνελήφθη στο Ελευθέριος Βενιζέλος ένας Ιρακινός με συριακό διαβατήριο από αυτά που είχε κλέψει το Ισλαμικό Κράτος από την Ράκκα. 

Κατά την κατάληψη της πόλης από τους Τζιχαντιστές ήρθαν στην κατοχή τους χιλιάδες “λευκά” διαβατήρια Συρίας, ενώ λίγο καιρό αργότερα έπεσε στην κατοχή του ISIS και το ειδικό μηχάνημα κατασκευής διαβατηρίων. Ήδη έχουν εντοπιστεί σε πολλές περιπτώσεις ανάλογα διαβατήρια σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, ενώ και στις ΗΠΑ έχει σημάνει συναγερμός για το ενδεχόμενο εισόδου εξτρεμιστών με τέτοιου είδους διαβατήρια.

Ο Ιρακινός ταξίδευε από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα. Ζει στην Αθήνα και είναι παντρεμένος με Ελληνίδα και υποστήριξε ότι το επίμαχο διαβατήριο το παρέλαβε στην Αθήνα μέσω ταχυδρομείου, στέλνοντας μόνο την φωτογραφία του σε έναν ξάδερφο του, καθώς ο ίδιος δεν μπορούσε να μεταβεί στο Ιράκ για να ανανεώσει το διαβατήριό του, λόγω περιοριστικού όρου απαγόρευσης εξόδου από την χώρα μας, που του είχε επιβληθεί το 2008, για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης και εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε