Παρασκευή, 27 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ο έλεγχος στο αυτοκίνητο αποκάλυψε αυτά που βλέπετε (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 43χρονος Αλβανός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 43χρονος. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε 4,6 γραμμάρια κοκαΐνη, κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Στη συνέχεια εντοπίστηκε από αστυνομικούς σπίτι το οποίο χρησιμοποιούσε ο 43χρονος, ως χώρο απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών. Από αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε έρευνα όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν 897 γραμμάρια ηρωίνης, 24 γραμμάρια λευκή άγνωστη σκόνη και ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας. Επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 43χρονου, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών. 

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: cretalive.gr
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε