Δευτέρα, 21 Οκτ.
17oC Αθήνα

Ηράκλειο: Του έστελναν τα λαθραία τσιγάρα με μεταφορική εταιρεία – Χειροπέδες σε Πακιστανό

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ένας 31χρονος από το Πακιστάν συνελήφθη για παραβάσεις Νομοθεσίας περί Λαθρεμπορίας, στο Ηράκλειο και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.900 λαθραία πακέτα τσιγάρα και 23.250 γραμμάρια καπνού.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης και πώλησης τσιγάρων και μετά από αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί έκαναν έρευνα σε μεταφορική εταιρεία κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν δέματα τα οποία περιείχαν συνολικά 1.900 πακέτα τσιγάρα και 465 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 23.250 γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία από το Νόμο φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου.

Από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε ότι τα δέματα είχαν αποσταλεί από την Αθήνα στην μεταφορική εταιρεία του Ηρακλείου με παραλήπτη τον 31χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς. Η προανάκριση γίνεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε