Τετάρτη, 24 Ιουλ.
29oC Αθήνα

“Ήταν κακό δάνειο” δήλωσε ο εφοπλιστής Β. Ρέστης στην ανακρίστρια – ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Ο εφοπλιστής Β. Ρέστης συνελήφθη για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα ενώ ερευνάται η τύχη δανείων ύψους 524 εκατομμυρίων ευρώ από την τράπεζα του FBB.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε χωρίς χειροπέδες ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης, που συνελήφθη σήμερα τις πρωτες πρωινές ώρες, μετά από ένταλμα που εκδόθηκε για υπόθεση υπεξαίρεσης σε βάρος της Τράπεζας FBB.

O B. Ρέστης οδηγείται χωρίς χειροπέδες στον εισαγγελέα - ΦΩΤΟ NEWSIT

Μετά την εκτέλεση του εντάλματος από τον εισαγγελέα, ο επιχειρηματίας οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας, αρμόδιας για θέματα διαφθοράς, Ρέας Κατσίβελη κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

ΦΩΤΟ NEWSIT

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εφοπλιστής φέρεται να δήλωσε στην ανακρίτρια ότι ήταν ένα “κακό δάνειο” και πως σκοπεύει να κινηθεί εναντίον του υπαλλήλου της τράπεζας που του χορήγησε το δάνειο.

Δείτε το βίντεο

Οι κατηγορίες που αποδίδονται στον Β. Ρέστη αφορούν στα αδικήματα της υπεξαίρεσης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Ερευνάται η τύχη δανείων ύψους 524 εκατομμυρίων ευρώ από την τράπεζα του FBB

Σύμφωνα με την Αστυνομία ερευνώνται συνολικά 524 εκατομμύρια ευρώ δανείων από την τράπεζα FBB του επιχειρηματία, ενώ ο ίδιος κατηγορείται για δάνειο 5,8 εκατομμυρίων ευρώ που φέρεται να δόθηκε από την FBB και να κατέληξε μέσω εταιρείας holding στον ίδιο και στην οικογένεια του.

Δείτε την ανακοίνωση του ομίλου Ρέστη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην ανακρίτρια οδηγείται ο εφοπλιστής Β. Ρέστης που συνελήφθη για υπόθεση υπεξαίρεσης – Τι απαντά ο επιχειρηματίας

Κρήτη: Δολοφονία στα Μάλια – Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου νεαρό μετά…

Financial Times: Πληγωμένη η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει κουτσαίνοντας

Μαύρη τρύπα 1,5 δισ. στα έσοδα φέρνει νέα μέτρα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε