Site icon NewsIT

Καμίνης: η λογική του τσαμπουκά της Χρυσής Αυγής δεν θα περάσει

02.05.2013 | 09:30
Καμίνης: η λογική του τσαμπουκά της Χρυσής Αυγής δεν θα περάσει

- Ένταση με μέλη της Χρυσής Αυγής και ΜΑΤ το πρωί στην Πλατεία Συντάγματος - Έκαναν χρήση χημικών τα ΜΑΤ όταν τα μέλη της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν να μοιράσουν τρόφιμα - Αποχώρησαν από το σημείο τα μέλη της Χρυσής Αυγής - Θα μοιράσουν τα τρόφιμα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Σταθμό Λαρίσσης

Για ένα σόου και για φαρισαϊσμό εκ μέρους της Χρυσής Αυγής έκανε λόγο ο δήμαρχος της Αθήνας Γ. Καμίνης.
Όπως τόνισε και ο δήμος καθημερινά διανέμει 9.000 μερίδες σε άπορους και άστεγους της Αθήνας δεν βγαίνει όμως να το διατυμπανίσει, μιλώντας για προσπάθεια εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου από τη Χρυσή Αυγή.

Μίλησε μάλιστα για μια νίκη έναντι τέτοιων τακτικών αναφερόμενος στα γεγονότα το πρωί, λίγο πριν τις οκτώ, όταν στην πλατεία Συντάγματος επικράτησε ένταση, καθώς δυνάμεις των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ εμπόδισαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής να μοιράσουν τρόφιμα, όπως είχαν προγραμματίσει.


Τα ΜΑΤ εμπόδισαν την κίνηση ενός φορτηγού με τρόφιμα και όταν μέλη της Χρυσής Αυγής κινήθηκαν προς το σημείο έκαναν χρήση χημικών.

Για λίγα λεπτά επικράτησε ένταση με αποτέλεσμα τμήμα των οδών Βασ. Σοφίας και Αμαλίας να κλείσουν για μερικά λεπτά.
Γρήγορα πάντως τα πνεύματα ηρέμησαν με τα μέλη της Χρυσής Αυγής να αποχωρούν λίγο μετά τις οκτώ από την Πλατεία Συντάγματος.

Με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή λέει μάλιστα ότι η διανομή των τροφίμων θα γίνει τελικά στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών στο Σταθμό Λαρίσσης.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος καταγγέλλει τη στάση της Αστυνομίας λέγοντας ότι χτύπησε με χημικά, απόρους και πολυτέκνους. Μάλιστα η Χρύσή Αυγή μιλά για “ θλιβερές σκηνές με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον οδηγό και να κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών κατά πολιτών και κυρίως βουλευτών”


Διαβάστε επίσης:

Ένταση μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και των ΜΑΤ στο Σύνταγμα

Μεγάλη δημοσκόπηση Newsit: Ο Λοβέρδος “κουρεύει” το ΠΑΣΟΚ και ο Αλαβάνος στερεί την πρωτιά από τον ΣΥΡΙΖΑ

Κασιδιάρης: Κάτσε κάτω ρε! – Σιγά μη σκίσεις κανένα καλσόν – BINTEO

Σάλος από την αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής! Μπλόκο από γιατρούς και εργαζόμενους του ΕΣΥ

Χρυσή Αυγή και Ένοπλες Δυνάμεις: Το δήθεν ενδιαφέρον για τους στρατιωτικούς

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version