Κυριακή, 7 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Καταδρομική επίθεση αγνώστων στο “Πρώτο Θέμα” (ΦΩΤΟ)

Καταδρομική επίθεση αγνώστων στο “Πρώτο Θέμα” (ΦΩΤΟ)

Ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε στα γραφεία της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, προκαλώντας υλικές ζημιές στο κτίριο.

Περίπου 30 άτομα έσπασαν τις τζαμαρίες του κτιρίου, στην οδό Αγράφων 5 στο Μαρούσι, με πέτρες και σφυριά, πέταξαν μπογιές και φέιγ βολάν, φωνάζοντας συνθήματα και έφυγαν τρέχοντας. 

Η απαράδεκτη αυτή επίθεση και σαφώς καταδικαστέα έγινε λίγο μετά τις 20:010 και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις. 

“Καταδικάζω την επίθεση και περιμένω να υπάρχει ομόθυμη καταδίκη. Δεν έχετε ακούσει ορισμένους να μιλάνε για ‘κακή’ και ‘καλή’ βία;” διερωτήθηκε με νόημα ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ.

Την επίθεση που έγινε απόψε στα γραφεία της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” καταδίκασε η κυβέρνηση. «Κάθε μορφή βίας, απ’ όπου και αν προέρχεται, θα καταπολεμηθεί με κάθε τρόπο», δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου.

«Καταδικάζουμε δριμύτατα την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”. Πρέπει όλοι να ορθώσουμε φραγμό στην τρομοκρατία παντού και ιδιαίτερα στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης που είναι ευαίσθητος για τη Δημοκρατίας μας», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Κανενός είδους ένσταση η διαφωνία σε σχέση με την αισθητική ή το στίγμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» δεν δικαιολογεί την επίθεση με βαριοπούλες στα γραφεία της . Ως εκ τούτου η σημερινή επίθεση είναι μια πράξη καταδικαστέα, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” καταδίκασε το ΠΑΣΟΚ μέσω του εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου. «Καταδικάζουμε την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” καθώς και κάθε προσπάθεια φίμωσης που στρέφεται κατά της ελευθερίας του Τύπου», δήλωσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, τονίζοντας επιπλέον ότι «Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει κάθε πράξη βίας, από όπου κι αν προέρχεται».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προβοκάτορες αμαύρωσαν το αντιφασιστικό συλλαλητήριο για τη δολοφονία του Π. Φύσσα – Επεισόδια στη Μεσογείων με μολότοφ και φωτιές σε κάδους

Ραγδαίες εξελίξεις – “Φουντώνουν” τα σενάρια εκλογών – Δεν απέκλεισε ο Μιχαλολιάκος ομαδική παραίτηση βουλευτών του

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε