Site icon NewsIT

Κατερίνη: Έκρυψαν πάνω από ένα κιλό χασίς αλλά… δεν πρόλαβαν να το πουλήσουν

21.06.2013 | 07:59
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Εξαρθρώθηκε η εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών στην Κατερίνη. Συνελήφθησαν τέσσερα από τα έξι μέλη της οργάνωσης, ηλικίας 19 έως 23 ετών, ενώ αναζητούνται για την ίδια υπόθεση ένας Έλληνας 27 ετών και ένας άγνωστος Αλβανός.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες έκρυβαν σε διάφορους χώρους ποσότητα ναρκωτικών ουσιών που είχαν προμηθευτεί και στη συνέχεια τη διέθεταν σε διάφορους τοξικομανείς της Πιερίας.

Αρχικά, στην Κατερίνη, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρεις Έλληνες 19, 20 και 20 ετών, διότι επιβαίνοντας σε Ι.Χ. προσπάθησαν να παραλάβουν από ειδικά διαμορφωμένο χώρο ένα δέμα που περιείχε ακατέργαστο χασίς, μεικτού βάρους ενός κιλού και 193 γραμμαρίων.

Όπως διαπιστώθηκε, οι δύο 20χρονοι παρέλαβαν το δέμα που είχαν κρύψει σε αγροτική περιοχή στην Κονταριώτισσα Πιερίας και το μετέφεραν στην Κατερίνη με άλλο  Ι.Χ. του 23χρονου και ύστερα από συνεννόηση με τον 27χρονο.
Επίσης, οι συλληφθέντες προσπάθησαν να παραλάβουν το δέμα από το προαναφερόμενο σημείο με σκοπό να το παραδώσουν σε έναν άγνωστο Αλβανό.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα ναρκωτικά που κατασχέθηκαν, είναι υπόλοιπο ποσότητας τριών κιλών ακατέργαστου χασίς, που είχαν προμηθευτεί πρόσφατα ο ένας από τους 20χρονους και ο 27χρονος από τον Αλβανό στη Θεσσαλονίκη.
Στη συνέχεια, οι τελευταίοι, μετέφεραν την παραπάνω ποσότητα και την έκρυψαν σε αγροτική περιοχή της Κονταριώτισσας και την διέθεταν σε διάφορους τοξικομανείς της περιοχής.

Στην κατοχή του 20χρονου και σε αστυνομική έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστου χασίς συνολικού μικτού βάρους 16,5 γραμμαρίων.
Επίσης, ο 20χρονος, δεν είχε άδεια οδήγησης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης,
ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων μελών της οργάνωσης.

Διαβάστε ακόμα:

Θεσσαλονίκη: 23 συλλήψεις σε επιχείρηση της Αστυνομίας σε καταυλισμό τσιγγάνων

Αχαΐα: Πυρκαγιά κοντά στο χωριό Άρλα – Ισχυροί άνεμοι πνέουν στην περιοχή

Πρέβεζα: Τσιγγάνος επιτέθηκε και χτύπησε αστυνομικό στο Λούρο!

Κρατούμενος προσπάθησε να αποδράσει στην “καρδιά” της Θεσσαλονίκης!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version