Δευτέρα, 22 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Κέλτικοι Σταυροί στα σπίτια μεταναστών – Ετοίμαζαν πογκρόμ στα πρότυπα των Ναζί εναντίον των Εβραίων

Πηγή Εφημερίδα των Συντακτών
Πηγή Εφημερίδα των Συντακτών

Η εικόνα συγκλονίζει. Κάποιοι έχουν σημαδέψει με τον Κέλτικο Σταυρό, τον Σταυρό που χρησιμοποιείται από ακροδεξιές ομάδες όλου του κόσμου σπίτια μεταναστών. Οι άνθρωποι που μένουν στα σημαδεμένα σπίτια έχουν δεχθεί επιθέσεις.

Μια εικόνα βγαλμένη από τη Γερμανία του Χίτλερ βλέπει κανείς στην οδό Βερανζέρου. Σύμφωνα με την “Εφημερίδα των Συντακτών” σε πολυκατοικία που μένει γνωστή “αγανακτισμένη” πολίτης, υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή, τα διαμερίσματα όπου μένουν μετανάστες είναι “μαρκαρισμένα” τον Κέλτικο Σταυρό.
Πηγή Εφημερίδα των Συντακτών
Μάλιστα ο ένοικος του ενός διαμερίσματος κατονομάζει την Γ.Δ. Γνωστή για τη δράση της υπέρ της Χρυσής Αυγής στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας ως τη γυναίκα που οργάνωσε την επίθεση τριών ανδρών εναντίον του.
Δύο διαμερίσματα στην πολυκατοικία της οδού Βερανζέρου είναι “μαρκαρισμένα” και ο μετανάστης έλαβε… εντολή μετά την επίθεση να … υπακούει στης εντολές της γυναίκας…
Οι Ναζί στη Γερμανία είχαν “μαρκάρει” με το Άστρο του Δαβίδ τα σπίτια και τα καταστήματα των Εβραίων.
Λίγο αργότερα ήρθαν οι επιθέσεις και το πογκρόμ…

Διαβάστε επίσης:
Κασιδιάρης: λυπάμαι για τη μάνα του Π. Φύσσα αλλά έχουμε και ‘μεις μάνες

Αυτός είναι ο «Κύκλος της Χρυσής Αυγής» – Πως αποδεικνύεται η ύπαρξη «κρυφού» καταστατικού – Ο κώδικας της Χρυσής Αυτής έχει την υπογραφή των SS

Συγκλονίζει η κατάθεση της κοπέλας του Π. Φύσσα – “Παρακαλούσα την αστυνομία να μας βοηθήσει”

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε