Site icon NewsIT

Κρήτη: Δύο προφυλακιστέοι για τα επεισόδια στο Ηρόδοτος – Εθνικός (VIDEO)

17.09.2014 | 17:05
ΦΩΤΟ από cretapost.gr

ΦΩΤΟ από cretapost.gr

Την προφυλάκιση του 27χρονου και του 24χρονου για τα επεισόδια στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, στην Κρήτη, αποφάσισε η ανακρίτρια, ενώπιον της οποίας βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης.

Οι δύο νεαροί μαζί με έναν 22χρονο απολογήθηκαν για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι Ηρόδοτος – Εθνικός, στο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά ο 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού, Κωνσταντίνος Κατσούλης, με τους δύο να κρίνονται προφυλακιστέοι.

Ο 22χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, οι οποίοι ορίζουν πως θα πρέπει να καταβάλει χρηματική εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ, να μην φύγει από τη χώρα, αλλά και να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα κάθε φορά που αγωνίζεται η ομάδα του Ηροδότου.

Οι διώξεις που είχαν ασκηθεί, αφορούσαν σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση, ενώ στον 24χρονο είχε ασκηθεί και δίωξη για παράνομη οπλοφορία.

Εμφανίστηκε και ο καταζητούμενος

Μάλιστα, στο δικαστήριο προσήλθε και ο 32χρονος φίλαθλος που αναζητούνταν από τις αστυνομικές αρχές, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Πρασκευής.

Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντίνος Κατσούλης νοσηλεύεται ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα, με τις τελευταίες εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, να δείχνουν πως η εγκεφαλική αιμορραγία που έχει δεν προκλήθηκε από ανεύρυσμα αλλά από χτύπημα.

Πηγή: cretapost.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σεισμός 4,2 ρίχτερ στη Φλώρινα!

Κρήτη: Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού! Δεν επιβεβειώνεται πρόσφατη κακοποίηση

Θεσ/νίκη: Δεκάδες καταγγελίες γιατρών του Ιπποκρατείου νοσοκομείου

Βρήκαν ανθρώπινα οστά στο μετρό Θεσσαλονίκης! (ΦΩΤΟ)

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version