Site icon NewsIT

Κρήτη: Τα… ιδιαίτερα γούστα και το φιλί του ληστή στη γυναίκα που έκλεψε – Θέμα συζήτησης οι αποκαλύψεις για τον Αλβανό δράστη!

19.06.2014 | 11:15
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Ο ληστής είχε αγωγή αλλά και... περίεργα γούστα! Ο λόγος για τον 39χρονο Αλβανό, ο οποίος...

και επίσημα ταυτοποιήθηκε για την συμμετοχή του σε ληστείες σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων στο Ηράκλειο, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος αρνείται κάθε εμπλοκή.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 39χρονος πιάστηκε στη… φάκα από συγγενείς 79χρονης στην περιοχή του Μπασταμπά, την οποία προσπάθησε να ληστέψει μαζί με συνεργό του. Έγινε αντιληπτός από τους συγγενείς της ηλικιωμένης, οι οποίοι τον «περιποιήθηκαν» καταλλήλως πριν τον παραδώσουν στην αστυνομία.

Τον περασμένο Φεβρουάριο οπότε και προφυλακίστηκε αποκαλύφθηκε ότι ο 39χρονος ήταν μεταξύ των τριών δραστών, οι οποίοι είχαν «μπουκάρει» σε σπίτι ηλικιωμένων στην περιοχή της Φορτέτσας. Το ασυνήθιστο της υπόθεσης είναι ότι στην περίπτωση αυτή ο δράστης φίλησε στο μάγουλο την 70χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού και φεύγοντας της είπε: «είσαι καλή κυρία» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην κατάθεση της η παθούσα.

Μάλιστα, οι ληστές είχαν και περίεργα γούστα, αν αναλογιστεί κανείς ότι μεταξύ άλλων έκλεψαν τέσσερα φλυτζανάκια του καφέ, ένα παμπάλαιο σίδερο, ένα ακόμα πιο παλιό τρανζίστορ και παιδικές κούκλες! Στο συγκεκριμένο σπίτι των δύο ηλικιωμένων είχαν εισβάλει τρεις δράστες. Μάλιστα οι παθόντες εκτίμησαν ότι πρόκειται για νεαρούς Έλληνες με την 70χρονη να δηλώνει με βεβαιότητα ότι μπορεί να τους αναγνωρίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ασφάλεια προσήχθησαν τρεις Έλληνες ελήφθησαν δείγματα γενετικού υλικού, ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι. Στην πορεία προέκυψε η σύλληψη του 39χρονου ενώ στο πλαίσιο της προανάκρισης προέκυψαν και οι άλλες δύο περιπτώσεις, ανάμεσα στις οποίες και αυτή της 70χρονης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Ρόδος: Αποκαλύψεις για τη φρικτή δολοφονία του Μπρούνο – Το νεαρό ζευγάρι, τα ουρλιαχτά και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου!

Ηλεία: Σπαραγμός στο Κάστρο για το νεαρό Στέφανο – Σκοτώθηκε στη λεωφόρο Συγγρού ενώ πήγαινε στη δουλειά του!

Ρόδος: Το στοιχείο φωτιά που ανατρέπει τα δεδομένα της αυτοκτονίας γυναίκας – Βρέθηκε στο κενό από τον 4ο όροφο ξενοδοχείου!

Θεσσαλονίκη: Έκαναν αγρυπνία σε εκκλησία για το ”Thessaloniki Pride” – Ο μητροπολίτης Άνθιμος δε μένει στα λόγια…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version