Site icon NewsIT

Κρήτη: Την Πέμπτη απολογούνται για το άγριο φονικό στο Λασίθι

17.09.2013 | 19:43
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν μεθαύριο Πέμπτη ζήτησαν και πήραν οι δυο εκ των νεαρών που κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία του 79χρονου από τον οικισμό των Κάτων Αμυγδαλών στη Νεάπολη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ανατολή ο τρίτος εκ των νεαρών με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο να καταβάλει εγγύηση 10.000 ευρώ ενώ του απαγορεύτηκε και η έξοδος από την χώρα.

Σύμφωνα με το prismanews.gr οι νεαροί φέρονται, αφού σκότωσαν τον σκύλο του 79χρονου, να μπήκαν στο σπίτι του και να του επιτέθηκαν ενώ εκείνος κοιμόταν.
Φέρονται να τον χτύπησαν άγρια ενώ όταν διαπίστωσαν ότι η λεία τους ήταν… ασήμαντη, φέρονται να έβαλαν φωτιά στο σπίτι για να σβήσουν τα ίχνη τους.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία την ιδέα της ληστείας χρεώνεται ένας από τους νεαρούς που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας ήταν ο ίδιος που είχε ληστέψει στο παρελθόν τον γέροντα.
Παράλληλα σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν οι νεαροί ο μικρότερος της συμμορίας, ο 18χρονος από το Σίσι, περίμενε έξω από το σπίτι μέσα στο αυτοκίνητο των δραστών.

Ο θάνατος του ηλικιωμένου, που βρέθηκε από τους πυροσβέστες στην αυλή του σπιτιού, είχε αποδοθεί αρχικά σε ατύχημα κατά την προσπάθειά του να σβήσει τη φωτιά.
Ωστόσο, από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι ο 79χρονος έφερε τραύματα στο κεφάλι και η αστυνομία άρχισε τις έρευνες, που οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των φερόμενων ως δραστών.

Διαβάστε ακόμα:

Λασίθι: Οι ληστές τον σκότωσαν και τον έκαψαν – Βρέθηκε νεκρός και ο σκύλος του ιδιοκτήτη!

Λασίθι: Σκότωσαν το σκύλο και τον παππού και έβαλαν φωτιά στο σπίτι!

Λασίθι: Έτρεξε να σώσει το σπίτι του και κάηκε ζωντανός!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΝΕΩΝ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version