Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ξεκινά η δίκη του Θεοφίλου που κατηγορείται για συμμετοχή στους “Πυρήνες της Φωτιάς”

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ξεκινά σήμερα η δίκη του Τάσου Θεοφίλου ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία κατά τη διάρκεια ληστείας σε τράπεζα στην Πάρο καθώς και επίσης και για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση “Πυρήνες της Φωτιάς“. Περιορισμένη χρήση χημικών έκαναν οι άνδρες των ΜΑΤ για να απωθήσουν τους συγκεντρώμενους αντιεξουσιαστές που φωνάζουν συνθήματα υπερ του Θεοφίλου.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος ο οποίος έφτασε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Εφετείο στις 10.00 το πρωί, αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για προβοκάτσια.

Η άφιξη του Θεοφίλου στο Εφετείο - ΦΩΤΟ NEWSIT

Αρνείται όλες τις κατηγορίες ο Τάσος Θεοφίλου - ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τι υποστηρίζει ο κατηγορούμενος

Ο Τάσος Θεοφίλου υποστηρίζει πως δε βρέθηκε υλικό DNA άλλου ατόμου στο καπέλο που υποτίθεται ότι βρήκε η αντιτρομοκρατική τον τόπο του εγκλήματος. Επίσης δε βρέθηκε υλικό DNA του κατηγορούμενου στο κινητό και το φουλάρι που έπεσαν από το δράστη, όπως επίσης και κανένα αποτύπωμά του.

Σε ότι τις κατηγορίες για συμμετοχή στη “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς”, ο ίδιος υποστηρίζει ότι η μόνη του σχέση είναι η φιλία του με τον Κώστα Σακκά από το 2002 όταν ήταν συμφοιτητές στη Θεσσαλονίκη.

Περιορισμένη χρήση χημικών έκανε η αστυνομία για να απωθήσει υποστηρικτές του Θεοφίλου

Εξω από το Εφετείο συγκεντρώθηκαν αντιεξουσιαστές που φωνάζουν συνθήματα υπέρ του Τάσου Θεοφίλου. Ενταση επικράτησε όταν άνδρες των ΜΑΤ απώθησαν τους διαδηλωτές με τις ασπίδες τους προς τη Λουκάρεως ενώ έγινε και περιορισμένη χρήση χημικών.

Υποστηρικτές του Θεοφίλου απωθήθηκαν από άνδρες των ΜΑΤ στη Λουκάρεως - ΦΩΤΟ NEWSIT

Ανδρες των ΜΑΤ έχουν περικυκλώσει τους διαδηλωτές - ΦΩΤΟ NEWSIT

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρατούμενος των “Πυρήνων” μέσα από τη φυλακή – Ακούστε τον

Λαμία:Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στην γκαρσονιέρα του Θεοφίλου-Τι ελπίζει η αστυνομία…

Σε κελί των φυλακών Δομοκού ο Θεοφίλου

Φοβούνται χτύπημα εναντίον αστυνομικών

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε