Site icon NewsIT

Ξεσκονίζουν φακέλους στην αντιτρομοκρατική

21.10.2009 | 18:03
Ξεσκονίζουν φακέλους στην αντιτρομοκρατική

Οι αξιωματικοί κατέβασαν τα αρχεία τους και αναζητούν... υπόπτους επιθέσεων. Πρώτο βιολί η ΕΥΠ. Γκρίνια στην αντιτρομοκρατική. Ξανάνοιξε ο φάκελος 17Ν.

“Ενα και το αυτό είναι το οργανωμένο έγκλημα, οι φυλακές, τα ναρκωτικά και η τρομοκρατία” είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Αργά το απόγευμα διαρροές από το υπουργείο ανέφεραν ότι ξανάνοιξε και ο φάκελος της 17Ν και αναζητούνται κι άλλα άτομα που ενδεχομένως ταυτοποιούνται με τα ευρήματα.

Ο κ.Χρυσοχοϊδης πρόσθεσε ότι για την εξάρθρωση της νέας γενιάς τρομοκρατών δεν θα επιστρατεύσει απόστρατους αξιωματικούς αλλά θα βρει ικανούς ανάμεσα σε αυτούς που υπάρχουν.

Ωστόσο επανέφερε απόστρατους στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.
Τοποθέτησε ως πρώτο υποδιοικητή απόστρατο αστυνομικό διευθυντή της Αντιτρομοκρατικής. 
Στενή αναμένεται να είναι και η συνεργασία της ΕΥΠ με τους Βρετανούς της Σκότλαντ Γιάρντ, όπως είχε γίνει και επί εξάρθρωσης 17Ν.
Πάντως οι γκρίνιες έχουν αρχίσει ήδη στην Αντιτρομοκρατική υπηρεσία που έχει περάσει σε βοηθητικό ρόλο με τους αξιωματικούς της να κατεβάζουν φακέλους από τα ράφια.

Χθες πληροφορίες ανέφεραν πως ταυτοποιήθηκαν άλλα 5 άτομα από τη γιάφκα του Χαλανδρίου ανάμεσα στους οποία και μία κοπέλα.
Για τέσσερις οι αστυνομικοί έχουν ενδείξεις ότι συμμετείχαν και στη “Σέχτα Επαναστατών”.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version