Πέμπτη, 1 Αυγ.
34oC Αθήνα

Ληστείες και επιθέσεις τη νύχτα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πεζούς, ψιλικατζίδικα και σούπερ μάρκετ έβαλαν στο μάτι οι ληστές.

Τέσσερα άτομα πλησίασαν τα ξημερώματα του Σαββάτου έναν πεζό στη συμβολή των οδών Ιάσωνος και Αχιλλέως. Αφού τον ακινητοποίησαν, τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο και του πήραν 200 ευρώ. Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

 
Λίγο πρίν απο τις 2.30 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Φερών, τρείς άγνωστοι επιτέθηκαν και χτύπησαν αλλοδαπό και του άρπαξαν 130 ευρώ που είχε μαζί του και προσωπικά του αντικείμενα. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών ενω οι δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν.
 
Νωρίτερα, στη Βούλα, άγνωστος χτύπησε με τη λαβή όπλου στο κεφάλι έναν άνδρα και του πήρε την τσάντα του. Ο δράστης έφυγε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός του.
 
Το βράδυ της Παρασκευής στον Αγιο Δημήτριο, άγνωστος εισέβαλε σε ψιλικατζίδικο. Απείλησε με πιστόλι τον ιδιοκτήτη και πήρε απο το ταμείο 20 ευρώ.
 
Αλλη μία ληστεία σε σούπερ μάρκετ έγινε το απόγευμα της Παρασκευής. Αγνωστος εισέβαλε στον “Σκλαβενίτη” Ν. Ιωνίας (Κασταμονής και Αλαμάνας) και αφού ακινητοποίησε τους υπαλλήλους με την απειλή όπλου, πήρε απο το χρηματοκιβώτιο άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε