Σάββατο, 6 Ιουλ.
25oC Αθήνα

Μιχαλολιάκος προς Επιτροπή Δεοντολογίας: “Καλως ήρθατε στον Κορυδαλλό, σύντομα θα ξανάρθετε”

Μιχαλολιάκος προς Επιτροπή Δεοντολογίας: “Καλως ήρθατε στον Κορυδαλλό, σύντομα θα ξανάρθετε”

Με το γνωστό προκλητικό ύφος του υποδέχθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής στις φυλακές Κορυδαλλού.

Στις φυλακές Κορυδαλλού μετέβη κλιμάκιο της Επιτροπής Δεοντολογίας για την ακρόαση των προφυλακισμένων βουλευτών, καθώς οι ανακρίτριες ζητούν να δοθεί άδεια από τη Βουλή για να απαγγελθούν προσθετές κατηγορίες στο Νίκο Μιχαλολιάκο για οπλοκατοχή και κατοχή εκρηκτικών, με σκοπό τον εφοδιασμό της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο προφυλακισμένος αρχηγός της Χρυσής Αυγής υποδέχθηκε τα μέλη της επιτροπής λέγοντάς τους “καλώς ήρθατε στον Κορυδαλλό… δεν αποκλείω πολύ σύντομα να ξανάρθετε”!

Σύμφωνα με την Χρυσή Αυγή, κατα την εξέταση, ο Ν. Μιχαλολιάκος αρνήθηκε οπιαδήποτε κατηγορία, τόνισε πως όσα του αποδίδονται είναι χαλκευμένα και υποστήριξε πως η δίωξή του είναι πολιτική.
 
Οταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την φράση: “Πρώτα η Πατρίδα, μετά η Δημοκρατία” ξεκαθάρισε πως το Αιώνιο Έθνος των Ελλήνων υπήρχε πολύ πριν υπάρξουν βουλευτές.

Στο μεταξύ η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισηγείται κατά πλειοψηφία στην Ολομέλεια, την άρση της ασυλίας του βουλευτή Μεσσηνίας, της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση. Υπέρ της άρσης ασυλίας του τάχθηκαν όλα τα κόμματα, «παρών» δήλωσε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά και «κατά» δήλωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος.

Κατά την τοποθέτηση του ο Δημήτρης Κουκούτσης μίλησε για πολιτική δίωξη ενώ σε μια προσπάθεια να πείσει ότι διακατέχεται από δημοκρατικά ιδεώδη και όχι από νεοναζιστική ιδεολογία, υποστήριξε ότι για πολλά χρόνια ήταν οργανωμένος με τη Ν.Δ. στη Μεσσηνία. «Μέντορας μου είναι ο Σαμαράς. Εγώ ήμουν αυτός που τράβηξε στις ευρωεκλογές του 1984, στην Καλαμάτα, τη φωτογραφία πάνω στην εξέδρα του Αντώνη Σαμαρά με τον Πάνο Καμμένο» δήλωσε στους δημοσιογράφους πως είπε στα μέλη της Επιτροπής.

Ο κ. Κουκούτσης τόνισε πως είναι περήφανος που ανήκει στο κόμμα της Χρυσής Αυγής και ότι έχει πλήρη γνώση για όσα κατηγορούν το κόμμα του.

Διαβάστε
Στον Κορυδαλλό κλιμάκιο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής για την Χρυσή Αυγή

Διεγράφη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας

Άρση της ασυλίας του Κουκούτση θα εισηγηθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας – Στον Κορυδαλλό κλιμάκιο

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε