Παρασκευή, 27 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Μυστήριο με τη δολοφονία του 59χρονου στον Ασπρόπυργο – Όλα τα σενάρια

Μυστήριο με τη δολοφονία του 59χρονου στον Ασπρόπυργο – Όλα τα σενάρια

Πυκνό μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει την άγρια δολοφονία ενός φιλήσυχου πολίτη το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή Νταμάρια Ασπροπύργου. Ο Σπύρος Αγγέλου βρέθηκε πυροβολημένος πισώπλατα, φέροντας δυο τραύματα από κυνηγετικό όπλο στην πλάτη και τον αριστερό γλουτό.

Το αγροτικό αυτοκίνητο του θύματος όπως όλα δείχνουν χρησιμοποιήθηκε από το δράστη ή τους δράστες, προκειμένου να διαφύγουν από την περιοχή και παράλληλα να το εξαφανίσουν, καθώς χθες το πρωί και έπειτα από έρευνες το όχημα βρέθηκε 500 μέτρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας πεταμένο μέσα σε χαράδρα.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν τα χαρτιά του θύματος, άδεια και δίπλωμα, αλλά και λίγα χρήματα που υπήρχαν στο ντουλαπάκι του αγροτικού. Ωστόσο η καραμπίνα που είχε πάρει μαζί του ο 56χρονος μήπως την χρησιμοποιούσε για κυνήγι, ακόμα δεν έχει βρεθεί και εικάζεται από τους Αστυνομικούς, πως την έχουν πάρει μαζί τους οι δράστες της δολοφονίας, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να τον σκότωσαν με το ίδιο του το όπλο.

Επίσης και σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα σοβαρά ενδεχόμενα που εξετάζουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, είναι ο άτυχος άνδρας να «έπεσε» πιθανός επάνω σε κάποια περίεργη δοσοληψία και να είδε πρόσωπα που δεν θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να του έκλεισαν για πάντα το στόμα.

Άλλωστε και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η περιοχή στην οποία πήγε να κόψει ξύλα είναι ερημική και κατά καιρούς έχουν παρατηρηθεί περίεργες κινήσεις ατόμων, κυρίως Ρομά, που εμπλέκονται σε διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών.

Βέβαια όλα αυτά είναι τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι έμπειροι Αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, καθώς δεν έχουν κανένα ισχυρό στοιχείο στα χέρια τους ακόμα και για το κίνητρο της δολοφονίας.

Ως γνωστόν ο 59χρονος το πρωί της Κυριακής λίγο πριν τις 12:00, είπε στην οικογένεια του πως θα πάει στην περιοχή Νταμάρια προκειμένου να κόψει ξύλα για τα βαρέλια που έφτιαχνε, ενώ πήρε μαζί του και την καραμπίνα του για να κυνηγήσει.

Ο 56χρονος έφυγε από το σπίτι του οδηγώντας το αγροτικό του αυτοκίνητο, έχοντας βέβαια μαζί του και το αλυσοπρίονο που θα χρησιμοποιούσε για να κόψει τα ξύλα.

 

Το βράδυ της ίδιας ημέρας εντοπίστηκε νεκρός, ενώ δίπλα του βρέθηκε το αλυσοπρίονο του και το κινητό του τηλέφωνο, ενώ το αγροτικό αυτοκίνητο και η καραμπίνα του έλειπαν, μέχρι που χθες το πρωί το όχημα βρέθηκε σε χαράδρα τις ίδιας περιοχής.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε