Πέμπτη, 4 Ιουλ.
23oC Αθήνα

Νέο βίντεο πριν το μακελειό της Μανωλάδας – Απολογούνται επιστάτες και ιδιοκτήτης

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθούν οι τρεις επιστάτες και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που εμπλέκονται στην δολοφονική επίθεση σε βάρος μεταναστών στη Μανωλάδα.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το αιματοκύλισμα στη Μανωλάδα λίγες ώρες πριν την απολογία των τριών επιστατών που πυροβόλησαν εν ψυχρώ τραυματίζοντας 28 μετανάστες, όταν εκείνοι ζήτησαν τα δεδουλευμένα έξι μηνών, αλλά και του ιδιοκτήτη της επιχείρησης που κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε απόπειρα δολοφονίας.

Ένα νέο βίντεο που τραβήχτηκε λίγο πριν τη δολοφονική επίθεση, και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του ραντεβού του επιχειρηματία με αντιπροσωπεία των μεταναστών έφερε στο φως το δελτίο του Alpha.

Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης φαίνεται να λέει πως θα ξοφλήσει τους μετανάστες στο τέλος του μήνα αν εκείνοι αποχωρήσουν

Ο επιχειρηματίας ακούγεται να λέει: “Αυτό που μπορώ να κάνω, άμα το θέλουν έτσι, όσα λεφτά είναι μέχρι τώρα που χρωστάω, φεύγουν από δω πέρα, και τέλος του μήνα έρχονται και παίρνουν τα λεφτά. Εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Να κόψω το κεφάλι μου; Να πεθάνω; Δε γίνεται”.

Δείτε το βίντεο του Alpha:

Σύμφωνα με το Mega στα χέρια της αστυνομίας υπάρχει οπτικό υλικό που εμπλέκει πιο άμεσα τον ιδιοκτήτη που ακούγεται να εξαπολύει απειλές ακόμη και για τη ζωή των εργαζομένων που παράνομα απασχολούσε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες μεταναστών, οι ξένοι εργάτες συνέχισαν να δέχονται απειλές και μετά τον τραυματισμό των 28 συναδέλφων τους, και όσο η αστυνομία αναζητούσε τους τρεις δράστες της δολοφονικής επίθεσης.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Οι μετανάστες φοβούνται αντίποινα από μπράβους αλλά και το ενδεχόμενο σύλληψης καθώς στην πλεοψηφία τους δεν διαθέτουν χαρτιά και είναι ανασφάλιστοι.

Οι έλεγχοι της οικονομικής αστυνομίας στην περιοχή συνεχίζονται ενώ μέχρι στιγμής έχουν γίνει πέντε συλλήψεις παραγωγών που απασχολούσαν παράνομα εργάτες.

Διαβάστε επίσης:

Μανωλάδα: Αφήνουν απλήρωτους τους μετανάστες και “τα τρώνε” στα μπουζούκια!

Μαρτυρίες σοκ από τη Μανωλάδα: “Είχαν τόση μανία που πυροβολούσαν στα τυφλά”

Προμελετημένο το μακελειό στη Μανωλάδα – Νέα στοιχεία

Αθώοι δηλώνουν οι τρεις πιστολέρο της Μανωλάδας! Τη Δευτέρα η απολογία τους

Δικηγόρος συλληφθέντων της Μανωλάδας στο ΣΚΑΪ: “Φταίνε οι μετανάστες…”

Αυτοί είναι οι επιστάτες του αιματοκυλίσματος στη Μανωλάδα! – Βρέθηκε ένα από τα όπλα της επίθεσης

ΥΠΕΣ: Πιθανή η χορήγηση άδειας παραμονής στα θύματα της Μανωλάδας

Δένδιας: Κανένα από τα θύματα στη Μανωλάδα δεν θα απελαθεί

Μανωλάδα: Ένας ναύαρχος ξεσκεπάζει την υποκρισία μας

Ηλεία: Έπιασαν τους τρεις πιστολέρο της Μανωλάδας – Τους βρήκαν στην Αμαλιάδα!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε