Κυριακή, 7 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Νίκος Καραμανλής: Video ντοκουμέντο από την στιγμή της έκρηξης!

Νίκος Καραμανλής
Φωτογραφία από: Youtube

Είναι η στιγμή που στο πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε μέχρι πριν λίγα λεπτά ο εκδότης, Νίκος Καραμανλής, εκρήγνυται η βόμβα!

Το βράδυ της Τρίτης, 04.02.2020, μια ήσυχη γειτονιά της Αγίας Βαρβάρας… σηκώθηκε στο πόδι από μια δυνατή έκρηξη. Ήταν η επίθεση στο πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γνωστός εκδότης Νίκος Καραμανλής, ο οποίος έφτασε στο σημείο και μπήκε σε μια ταβέρνα με φίλους.

Μόλις πέντε δευτερόλεπτα αργότερα, ακούγεται και δεύτερη έκρηξη και οι θαμώνες της ταβέρνας, μεταξύ αυτών και ο εκδότης της εφημερίδας Παρασκήνιο, βγαίνουν έντρομοι από τον χώρο για να δουν τι συμβαίνει.

Click4more: Κατάθεση και διευκρινήσεις από τον Νίκο Καραμανλή για το εμπρησμό του ΙΧ του

Το ΙΧ έχει τυλιχθεί στις φλόγες και από τύχη δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, αφού αν κάποιος περνούσε από το σημείο, τα πράγματα θα μπορούσαν να πάρουν τραγική τροπή.

Στις 21:45 το βράδυ, ο Νίκος Καραμανλής πέρασε μπροστά από την ταβέρνα και πάρκαρε περίπου 30 μέτρα πιο μακριά. Μετά από μισή ώρα σημειώθηκε η έκρηξη, με τους δράστες να ρίχνουν εύφλεκτη ουσία στο αυτοκίνητο και να βάζουν φωτιά.

Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς και οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης. Το γεγονός πάντως ότι το δρομολόγιο του εκδότη γνώριζαν μόνο ο ίδιος, ο αστυνομικός που τον φρουρεί και οι δύο φίλοι του που τον συνόδευαν, οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο εκδότης ίσως παρακολουθούνταν…

Νίκος Καραμανλής – Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Πηγή: Alpha.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις