Site icon NewsIT

“Ντου” της Αντιτρομοκρατικής σε σπίτια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό του Χ. Ξηρού

22.01.2014 | 19:05
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πλήρης κινητοποίηση της Αντιτρομοκρατικής και της Ασφάλειας για τον εντοπισμό του Χριστόδουλο Ξηρού. "Ντου" για έρευνες σε διαμερίσματα αντιεξουσιαστών και παλιών γνώριμων σε όλη την Αττική και τη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, σε εξέλιξη είναι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής και της Ασφάλειας σε 4 διαμερίσματα στην Αττική, στις περιοχές Εξάρχεια, Αγ. Λουκά Πατησίων και Παγκράτι ξαθώς και σε 6 διαμερίσματα στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για σπίτια αντιεξουσιαστών και άλλων παλιών γνώριμων και υπόπτων.

Οι έρευνες γίνονται στο πλαίσιο του εντοπισμού του Χριστόδουλου Ξηρού. Μέχρι στιγμής συνελήφθησαν δυο άτομα στην Αθήνα κι ένα στη Θεσσαλονίκη ενώ αναζητείται άλλο ένα άτομο καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν 4 σπρεϊ πιπεριού, ένα όπλο στιλό με φυσσίγγια, 11 κάλυκες κι ένα φυσσίγγιο των 9mm, μεταλλική ράβδος, αντισφυξιογόνος μάσκα, 3 Η/Υ, διαδικτυακές αναρτήσεις της FAI και διάφορα έντυπα.

Σημειώνεται ότι στην ΕΛ.ΑΣ έχει σημάνει συναγερμός για μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα όσο ο Ξηρός και ο Μαζιώτης κυκλοφορούν ελεύθεροι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

WANTED! Όλη η επικήρυξη της ΕΛ.ΑΣ. για Ξηρό, Μαζιώτη, Ρούπα και δολοφόνους των Φουντούλη – Καπελώνη

Επικηρύσσει Ξηρό, Μαζιώτη και τους εκτελεστές του Ν. Ηρακλείου η κυβέρνηση – 4 εκατ. ευρώ σε όποιον βοηθήσει στη σύλληψή τους

Τρομάζει το Μαξίμου πιθανό νέο τρομοκρατικό χτύπημα

Κι όμως ο κοριός άκουγε για την απόδραση, αλλά…

Πόλεμος νεύρων στο Ξηρό – Περιμένουν να κάνει το λάθος

Πριν ή μετά το χτύπημα η σύλληψη Ξηρού;

Βόμβα Αραβαντινού στο ΣΚΑΪ: Η διεύθυνση των φυλακών γνώριζε το ειδικό καθεστώς του Χρ. Ξηρού

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική! Ο Χ. Ξηρός έχει ήδη επιλέξει το στόχο του χτυπήματος – Σε ποιά άτομα έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας

Οργή των Αμερικανών για το βίντεο του Χ. Ξηρού

Ψάχνουν όπλα σε σπίτια συγγενών του Ξηρού – Συνέλαβαν αντιεξουσιαστές

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version