Σάββατο, 28 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Ο δικηγόρος του Γ. Σπανού στο NewsIt: Δεν υπάρχει συνομιλία που να λέει κάτι παράνομο

Ο δικηγόρος του Γ. Σπανού στο NewsIt: Δεν υπάρχει συνομιλία που να λέει κάτι παράνομο

Επιμένει στην αθωότητά του ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ και του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός όπως διαμηνύει ο δικηγόρος του κ. Μπατογιάννης μέσω του NewsIt

 O Γιώργος Σπανός που αναμένεται να απολογηθεί το Σάββατο για την υπόθεση του κυκλώματος λαθρεμπορίας πετρελαίου δηλώνει για άλλη μία φορά αθώος μέσω του δικηγόρου του και αυτό θα υποστηρίξει και ενώπιον του ανακριτή. 

Όπως εξήγησε ο δικηγόρος του κ. Σπανού μιλώντας στο NewsIt, ο Γ. Σπανός είναι αθώος και ουδεμία σχέση έχει με τις αποδιδόμενες σε αυτόν κατηγορίες. Αναφορικά με τις πληροφορίες για ύπαρξη συνομιλιών που έχει καταγράψει η ΕΥΠ, ο κ. Μπατογιάννης διευκρινίζει πως δεν υπάρχει καμία καταγεγραμμένη συνομιλία του κ. Σπανού που να αναφέρεται σε κάτι παράνομο και ειδικά σε λαθρεμπόριο πετρελαίου. 

Παράλληλα, αναφέρει πως ουδείς από τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους που κατηγορούνται δεν έχει μπλέξει τον κ. Σπανό και στη δικογραφία της υπόθεσης δεν υπάρχει κανείς που να τον αναφέρει ως “εγκέφαλο” της επιχείρησης ή μέλος του κυκλώματος.  

Μάλιστα, χαρακτηριστικά αναφέρει την περίπτωση ενός πρατηριούχου που κατηγορείται για το κύκλωμα πως αυτό το συγκεκριμένο πρατήριο ανήκει σε άλλη εταιρεία και όχι σε αυτή του κ. Σπανού, ενώ υπογράμμισε πως ούτε ο συγκεκριμένος σε οποιαδήποτε συνομιλία μέσα στη δικογραφία αναφέρει το όνομα του εντολέα του. 

Ερωτηθείς ο συνήγορος του κ. Σπανού για το τί πιστεύει ο πελάτης του πως κρύβεται πίσω από τις συγκεκριμένες διώξεις μίλησε πως ίσως υπάρχει κάτι λόγω των επιχειρηματικών δράσεων του κ. Σπανού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΛ.ΑΣ: Αρχηγικός ο ρόλος του Γ. Σπανού! – Βάφτισαν 4,5 εκατομμύρια λίτρα πετρέλαιο ναυτιλίας για θέρμανσης! – Πάνω από 3,5 εκατ οι διαφυγόντες δασμοί

Σπανός: Δε θα με δικάσετε εσείς αλλά η Δικαιοσύνη! Στον εισαγγελέα για το κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων

Τα συνθηματικά του κυκλώματος λαθρεμπορίου πετρελαίου που “τσέπωσε” 3,5 εκατ.

Ο κλέψας του κλέψαντος στο τεράστιο κύκλωμα λαθρεμπορίας πετρελαίου – Πώς δρούσαν ο Γ. Σπανός και οι συνεργάτες του

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε