Site icon NewsIT

Ο Πατέλης κάλυψε απόλυτα τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής – Δείτε την απολογία του

05.10.2013 | 10:22
ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

 Eνώπιον του ανακριτή ο Γιώργος Πατέλης φαίνονται πως προσφέρει τελικά απόλυτη κάλυψη στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο. 

Ο κ. Πατέλης αρνήθηκε τις αποδιδόμενες προς εκείνον κατηγορίες και δήλωσε πως είναι υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας. 

Για το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα ο κ. Πατέλης δήλωσε πως του τηλεφώνησε ο ίδιος ο Ρουπακιάς γύρω στα 15-20 λεπτά μετά το περισταικό “και εγώ έκρινα ότι έπρεπε να ενημερώσω αμέσως τον περιφερειάρχη μου που ήταν ο Ιωάννης Λαγός. 

Όπως τόνισε πριν το περιστατικό έστειλε μηνύματα σε διάφορους “συναγωνιστές προκειμένου να ενημερωθούν για την επίσκεψη του αρχηγού στα γραφεία μας που γινόταν την Πέμπτη”. 

Σχετικά με τις 14 κλήσεις που καταγράφηκαν προς το σπίτι του μετά τη δολοφονία έγιναν από τον ίδιο, από αριθμό που βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής την επόμενη ημέρα της δολοφονίας. Έσπευσε να καλύψει τον κ. Μιχαλολιάκο λέγοντας πως ο αρχηγός δεν βρισκόταν στα γραφεία εκείνό το πρωί, αλλά σημείωσε πως τον ξέρει προσωπικά. 

OΛΗ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑΡΧΗ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ Γ. ΠΑΤΕΛH

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

‘Ολη η απολογία Κασιδιάρη – Δικαιολογεί Γερμενή, δεν γνωρίζει τον Ρουπακιά και κατονομάζει προστατευόμενο μάρτυρα

Τι υποστήριξε ο Λαγός στην απολογία του – Διαβάστε την

H απολογία του Χρήστου Παππά! Αρνείται το ναζιστικό του παρελθόν
Ολόκληρη η απολογία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου – Παρουσιάζει μία άλλη Χρυσή Αυγή και καταδικάζει ακόμα και τα μαύρα μπλουζάκια

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version