Site icon NewsIT

Ο Βύρων Πολύδωρας υπέρ της αποφυλάκισης του Λάκη Γαβαλά

18.06.2013 | 17:45
Ο Βύρων Πολύδωρας υπέρ της αποφυλάκισης του Λάκη Γαβαλά

Ο κ. Πολύδωρας χαρακτήρισε απαράδεκτο το κράτος να συμπεριφέρεται με τόση αναλγησία σε έναν άνθρωπο που αδιαμφισβήτητα στην ελληνική οικονομία μέσω της μόδας και του τουρισμού, εννοώντας τον Λάκη Γαβαλά.

Ο κ. Πολύδωρας με ερώτησή του στη Βουλή έκανε λόγο για μία ιλαροτραγωδία αναφορικά με την υπόθεση της αποπληρωμής των χρεών του Λάκη Γαβαλά και το θέμα της αποφυλάκισής του.

Όπως αναφέρει ο κ. Πολύδωρας ο Λάκης Γαβαλάς πρότεινε ως συμβιβαστική  λύση να μεταβιβάσει στο Ελληνικό Δημόσιο το κτίριο που ανήκει στην εταιρεία του στην Κάντζα, καθώς και η Περιφέρεια Αττικής εξεδήλωσε ενδιαφέρον για μεταστέγαση των υπηρεσιών της εκεί.

Μάλιστα, επεσήμανε πως αν και το συγκεκριμένο κτίριο έχει διπλάσια αξία από το χρέος του Λάκη Γαβαλά ακόμα δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την μεταβίβασή του και την συνακόλουθη δίκη και αποφυλάκιση του κ. Γαβαλά, εφόσον θα έχει εξοφλήσει πλέον τις οφειλές του.

Ο κ. Πολύδωρας ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει προσωπικά τον κ. Γαβαλά ούτε τους δικηγόρους του, αλλά βλέπει την αδικία και εξοργίζεται, ενώ κατέληξε λέγοντας πως “είναι νομικά παράδοξο να λειτουργεί το Δημόσιο τόσο τιμωρητικά, εξοντωτικά και αντίθετα προς το συμφέρον του”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το ξέσπασμα του Λάκη Γαβαλά: “Πάρτε τα όλα αρκεί να βγω!”

Πώς περνούν τη μέρα τους οι Άκης, Λάκης και οι υπόλοιποι στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού – Δείτε φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους στη φυλακή

Ο Λ. Γαβαλάς τουιτάρει ένα χρόνο μετά, με χιούμορ μέσα από τη φυλακή!

Λ. Γαβαλάς: Κατάθεση ψυχής μέσα από τη φυλακή!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version