Δευτέρα, 29 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Οι ληστείες της βραδιάς….

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ληστείες έγιναν κατά τη διάρκεια τη νύχτας, σε πεζούς, σούπερ μάρκετ και καταστήματα.

 

 

Στις 19:49 στη Μεταμόρφωση, σε παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας δύο άγνωστοι δράστες, μπήκαν σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.
 
 
Λίγα λεπτά αργότερα στις 19.53 στο Ν. Ψυχικό, οδός Ομήρου 5, άγνωστος δράστης, μπήκε σε κατάστημα και με την απειλή όπλου, ακινητοποίησε τον ταμεία και πήρε άγνωστο χρηματικό ποσό και ηλεκτρονικές συσκευές.
 
 
Στο Ασπρόπυργο στις 21.02, δύο άγνωστοι δράστες, μπήκαν σε ψιλικατζίδικο και με την απειλή όπλων, πήραν 200 ευρώ και τσιγάρα.
 
Ώρα 00:15 στη συμβολή των οδών Επιδάμνου και Προμηθέως στην Αθήνα. Δύο άγνωστοι δράστες ακινητοποιούν με μαχαίρι έναν αλλοδαπό και του πήραν 80 ευρώ, το κινητό του και το διαβατήριο του.
 
Πλατεία Κυψέλης, ώρα 04:30. Δύο άγνωστοι δράστες και πάλι με την απειλή όπλου πήραν από μια γυναίκα το πορτοφόλι της που είχε μέσα μόνο 10 ευρώ!
 
Στο πάρκο του Ζαππείου γύρω στην 01:00 το πρωί, τρεις άγνωστοι δράστες με την απειλή μαχαιριού πήραν από έναν άνδρα Έλληνα, 170 ευρώ, μια φορητή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής και ένα ζεύγος γυαλιά ηλίου.
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε