Site icon NewsIT

Οι ληστείες της βραδιάς

21.06.2010 | 10:22
Οι ληστείες της βραδιάς

Οι ληστές δεν πήγαν ούτε για να παίξουν ΠΡΟ-ΠΟ ούτε για να ψωνίσουν από τα περίπτερα αλλά για να τα ληστέψουν.

 

Λίγο πριν τις 7 το βράδυ δύο άγνωστοι άνδρες μπήκαν σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
 
Τα ξημερώματα στη Νέα Σμύρνη στην συμβολή των οδών Ομήρου και Παλαιολόγου δύο άγνωστοι με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν αλλοδαπό υπάλληλο περιπτέρου και πήραν ένα κινητό τηλέφωνο, χρήματα και ποσότητα τσιγάρων.
Οι δράστε έφυγαν με αυτοκίνητο και ξέφυγαν.
 
Στα Πατήσια χθες το βράδυ συνελήφθησαν δύο Έλληνες γιατί λίγες ώρες πριν είχαν διαρρήξει κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν αρκετά διαρρηκτικά εργαλεία.
 
Χθες βράδυ στο Περιστέρι στην Λεωφόρο Θηβών δύο άγνωστοι αλλοδαποί μπήκαν σε βενζινάδικο και με την απειλή μαχαιριού πήραν 1.000 ευρώ. Οι δράστες έφυγαν με μηχανάκι.
 
Στην Κηφισιά λίγο μετά το μεσημέρι άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι ηλικιωμένης και αφού την έδεσαν πήραν δύο χρηματοκιβώτια που είχε στο σπίτι και μέσα είχε 400 ευρώ και διάφορα κοσμήματα. Η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοκ.
 
Και τέλος στον Κολωνό στην οδό Αλικαρνασσού, τρεις δράστες αφού χτύπησαν μια αλλοδαπή γυναίκα της έκλεψαν την τσάντα που είχε μέσα 700 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version