Site icon NewsIT

Οι τέσσερις συνεργοί του Μαζιώτη στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής – Τι “μαρτύρησε” το διαμέρισμα στα Πατήσια

14.08.2014 | 20:47
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

- Αποτυπώματα από τέσσερα διαφορετικά πρόσωπα βρήκε η Αντιτρομοκρατική στο κρησφύγετο της Μιχαήλ Βόδα - Δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα στα Πατήσια - Πληροφορίες πως η Αστυνομία είναι κοντά στο να τα... προσωποποιήσει - Απειλεί με νέες επιθέσεις του Επαναστατικού Αγώνα ο Νίκος Μαζιώτης μέσα από τη φυλακή - Τι είπε για τη συμπλοκή στο Μοναστηράκι κατά τη σύλληψή του

Την ώρα που μέσα από τη φυλακή ο Νίκος Μαζιώτης στέλνει μήνυμα στην καταζητούμενη σύντροφό του, Πόλα Ρούπα και απειλεί με νέα αιματοχυσία από τον Επαναστατικό Αγώνα, η αστυνομία προσπαθεί να δώσει πρόσωπο και ταυτότητα σε άτομα που ίσως συνεργάζονταν με τον φυλακισμένο τρομοκράτη.

Ο εντοπισμός και η έρευνα στο διαμέρισμα «ασφαλείας» στην οδό Μιχαήλ Βόδα στα Πατήσια μπορεί να έγινε πριν από σχεδόν 20 μέρες και να έμεινε μυστική, όμως οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής δεν έφυγαν με άδεια χέρια από το… άδειο διαμέρισμα.

Μπορεί να μη βρήκαν οπλισμό ή κάτι άλλο που να συνδέει το χώρο με τον Νίκο Μαζιώτη, έχουν βρει όμως τέσσερα αποτυπώματα και πλέον αναζητούνται τέσσερα διαφορετικά πρόσωπα, πιθανοί συνεργοί του καταδικασμένου τρομοκράτη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αποτυπώματα δεν έχουν ταυτοποιηθεί, όμως υπάρχουν κι άλλες πληροφορίες που αναφέρουν πως τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. είναι πολύ κοντά στο να εντοπίσουν τους… κατόχους των αποτυπωμάτων.

Όλα αυτά ενώ η Αντιτρομοκρατική συνεχίζει να αναζητά την… πόρτα που ανοίγει το “ορφανό” κλειδί που βρέθηκε πάνω στον Νίκο Μαζιώτη όταν συνελήφθη στο Μοναστηράκι. Δεν αποκλείεται, το κλειδί αυτό να ξεκλειδώνει την πόρτα ακόμη ενός κρησφύγετου το οποίο περιέχει ίσως μέρος του εξοπλισμού της οργάνωσης ή υλικά και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Είναι πιθανό το διαμέρισμα να “κρύβει” και το αυτοκίνητο καθώς ίσως αυτό βρίσκεται παρκαρισμένο κοντά (σε πάρκινγκ ή πυλωτή).

Μαζιώτης σε Ρούπα: “Μείνε ελεύθερη να μεγαλώσεις το παιδί μας”

Την πολιτική ευθύνη ως μέλος του Επαναστατικού Αγώνα για την τρομοκρατική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας, στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδας στις 10 Απριλίου του 2014, αναλαμβάνει ο Νίκος Μαζιώτης μέσα από τη φύλακή, τονίζοντας πως εκεί στεγάζεται και ο μόνιμος αντιπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ελλάδα.

«Ως μέλος του Επαναστατικού Αγώνα αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη για την επίθεση στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδας στην οδό Αμερικής στις 10 Απριλίου 2014» λέει σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών, μέσα από την οποία στέλνει κι ένα μήνυμα στην επικηρυγμένη σύντροφό του, Πόλα Ρούπα.

«Είμαι καλά με ηθικό ακμαίο, μείνε ελεύθερη να μεγαλώσεις τον γιο μας. Παρά τις απώλειες, ο αγώνας συνεχίζεται» λέει. Η συνέντευξη δόθηκε λίγες ώρες πριν από την επιστολή της συντρόφου του.

Παράλληλα, λέει ότι «το να περάσουμε στην παρανομία ήταν κάτι προαποφασισμένο από τη στιγμή που αποφυλακιστήκαμε λόγο παρέλευσης του 18μηνου. (…) Σημαντικό ρόλο στην επιλογή μας να περάσουμε στην παρανομία ήταν και ότι θέλαμε να μεγαλώσουμε το παιδί μας χωρίς να μας βλέπει πίσω από τα σίδερα».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κράτησαν… κρυφό 15 μέρες το κρησφύγετο συνεργών του Μαζιώτη στα Πατήσια – Δεν βρέθηκαν ούτε DNA ούτε αποτυπώματα του

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική! Βρέθηκε κρησφύγετο συνεργών του Νίκου Μαζιώτη στα Πατήσια

Φόβοι στην Αντιτρομοκρατική ότι η επιστολή Ρούπα είναι προάγγελος χτυπήματος! Αλώβητος ο επιχειρησιακός βραχίονας αφού τα όπλα δεν έχουν βρεθεί

Διαψεύδει την Αντιτρομοκρατική η Πόλα Ρούπα! “Περνούσαμε από δίπλα τους και δεν μας έβλεπαν” – Τυχαία η σύλληψη του Μαζιώτη

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version