Τρίτη, 23 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Παγίδευσαν ΑΤΜ στα Καμένα Βούρλα για να κλέβουν κωδικούς πελατών!

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Κατασχέθηκε από αστυνομικούς, αυτοσχέδιος ηλεκτρονικός μηχανισμός υποκλοπής προσωπικών ψηφιακών δεδομένων και αριθμών PIN από κάρτες ανάληψης χρημάτων.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι είχαν τοποθετήσει μηχανισμό υποκλοπής προσωπικών ψηφιακών δεδομένων, σε Α.Τ.Μ. υποκαταστήματος τράπεζας στα Καμένα Βούρλα.

Στις 11 Μαΐου το απόγευμα, μετά από καταγγελία στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς ο αυτοσχέδιος ηλεκτρονικός μηχανισμός, αποτελούμενος από δύο μέρη, τον οποίο οι δράστες είχαν τοποθετήσει στο  Α.Τ.Μ., με σκοπό την εξαπάτηση ανυποψίαστων πολιτών και την υποκλοπή προσωπικών ψηφιακών τους δεδομένων.

Από τους αστυνομικούς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία απομίμηση εισόδου στο σημείο υποδοχής των καρτών με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό κύκλωμα και μία ψηφιακή μικροκάμερα, τοποθετημένη πάνω από το πληκτρολόγιο, για την καταγραφή των αριθμών PIN!

Για την υπόθεση γίνεται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Διαβάστε ακόμα:

Ο παπάς… βατραχάνθρωπος και ο παπάς βιολιστής στη Σίκινο! ΦΩΤΟ

Άναψαν τα “αίματα” στη Χίο! Αστυνομικός πήγε τα φύλλα πορείας στους καθηγητές την ώρα που είχαν γενική συνέλευση

Ηράκλειο: Έβλεπαν τον παππού τους να πέφτει από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου!

Πάρος: Τα πρώτα νοήματα της 15χρονης Μυρτούς στην μητέρα της!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε