Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Πάτρα: Απολογούνται την Πέμπτη για την αρπαγή βρέφους γονείς και παπποούς

ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Αναβολή μέχρι την Πέμπτη ώστε να απολογηθούν, ζήτησαν και πήραν οι γονείς και ο παππούς του βρέφους που συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν το άρπαξαν μέσα από την Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.

Οι τρεις κατηγορούμενοι, οδηγήθηκαν την Τρίτη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, από τον οποίο αιτήθηκαν και τελικά πήραν τριήμερη αναβολή, ούτως ώστε να προετοιμάσουν την απολογία τους.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως από τους κατηγορούμενους είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού, αφού υπάρχουν κατηγορίες πως το κακοποιούσαν συστηματικά.

Θυμίζουμε πως το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου και είχε προγραμματιστεί η μεταφορά του στο “Μητέρα” στην Αθήνα. Ομως οι γονείς του μαζί με την γιαγιά του πήγαν το απόγευμα της Δευτέρας στο νοσοκομείο και στην κυριολεξία άρπαξαν το παιδί από την κλινική.

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Τελικά αστυνομικοί είδαν τις εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας, τους εντόπισαν, τους συνέλαβαν και πλέον αντιμετωπίζουν την κατηγορία της αρπαγής παιδιού.

Πηγή: patrastimes.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρία αδέρφια κλείστηκαν στο σπίτι τους κι απειλούν να κόψουν τις φλέβες τους στο Γαλατά

Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες στην Πρέβεζα – ΦΩΤΟ

Επική “τούμπα” του αντιδημάρχου Τρικκαίων! VIDEO

Φθιώτιδα: Καμία διόρθωση στον ΕΝΦΙΑ – Αντιδρούν οι κάτοικοι

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε