Έγκλημα

Πάτρα: Οι διαρρήκτες εξασφάλισαν νέα γκαρνταρόμπα!

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος δεν πίστευαν στα μάτια τους...

όταν άνοιξαν το πρωί το μαγαζί τους, που βρίσκεται στην οδό Ανθείας. Έκπληκτοι είδαν ότι άγνωστοι είχαν ανοίξει την μπαλκονόπορτα του πρώτου ορόφου, στο κτήριο που βρίσκεται το κατάστημα και είχαν αρπάξει όλο το εμπόρευμα. Ρούχα ανδρικά και γυναικεία, καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα!

Όπως όλα δείχνουν οι δράστες αναρριχήθηκαν στον πρώτο όροφο, παραβίασαν την μπαλκονόπορτα και στη συνέχεια έδρασαν χωρίς κανείς να αντιληφθεί την παρουσία τους. Κάπως έτσι οι διαρρήκτες έφυγαν με τα ρούχα, χωρίς πάντως να μπουν στη διαδικασία να ασχοληθούν με την ταμειακή μηχανή.

Η αστυνομία θα προσπαθήσει να φτάσει στα ίχνη τους, από τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο χώρο…

Έγκλημα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Δείτε επίσης
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα