Site icon NewsIT

Πάτρα: Την Τρίτη η απολογία των ληστών – φαντάρων

23.12.2013 | 07:17
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη 24 Δεκεμβρίου ζήτησαν και πήραν οι πέντε ληστές – φαντάροι, από τον Εισαγγελέα όπου προσήλθαν σήμερα για να απολογηθούν.

Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν μετά από ληστεία στο σούπερ-μάρκετ, στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου, το βράδυ της Παρασκευής.

Οι τέσσερις από τους πέντε συλληφθέντες υπηρετούν τη στρατιωτική θητεία τους στην πόλη της Πάτρας και φαίνεται πως κατά την έξοδό τους από το στρατόπεδο επιδίδονταν σε ληστείες.

Σύμφωνα με το patrastimes, μέχρι στιγμής, από την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών έχουν εξιχνιαστεί δέκα περιπτώσεις ληστειών σε καταστήματα της πόλης.

Οι συλληφθέντες, κάτοικοι Πατρών, είναι ηλικίας 22, 21 (οι 3 εξ αυτών) και 23 ετών, ενώ ο 21χρονος που συνελήφθη αμέσως μετά τη ληστεία στο σούπερ μάρκετ, θεωρείται ο εγκέφαλος της σπείρας.

Ο συγκεκριμένος κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς πυροβόλησε εναντίον πολίτη, που προσπάθησε να τον σταματήσει και για ληστείες κατά συναυτουργία.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες των ληστειών, συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, αδικήματα περί όπλων, ενώ κάποιοι εξ αυτών κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών, καθώς στα σπίτια τους βρέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης.

Από την αστυνομία έχουν κατασχεθεί μέχρι στιγμής τρία αυτοκίνητα και τρία δίκυκλα, ενώ αναζητείται ένα ακόμα άτομο, ηλικίας 24 ετών.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Συγκλονίζει ο γολγοθάς του δίχρονου Κωνσταντίνου από τη Χαλκίδα (VIDEO)

“Αγκάλιασε με, μπορείς; Δε διαφέρω” – Συγκινητικό βίντεο για τα άτομα με αναπηρία

Βγήκαν μαχαίρια στις φυλακές Δομοκού – Ένας σοβαρά τραυματίας

Αγρίνιο: Επιτέθηκε στους αστυνομικούς μετά από καταδίωξη

Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο παρέσυρε δύο γυναίκες στην Τσιμισκή

Απαγόρευσε τις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης η Αστυνομία – Στα δικαστήρια μετέφερε τη διαμαρτυρία της η Χρυσή Αυγή

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version