Site icon NewsIT

Πειθαρχική δίωξη σε δυο εισαγγελείς για την απόδραση του Ξηρού

27.01.2014 | 14:40
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος των δυο εισαγγελέων που υπέγραψαν για την άδεια του Χριστόδουλου Ξηρού, άσκησε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Πιο αναλυτικά, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη παρήγγειλε στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ασκήσει πειθαρχική δίωξη σε βάρος των δύο εισαγγελέων που συναίνεσαν στο να χορηγηθούν άδειες στον Χριστόδουλο Ξηρό.

Η παραγγελία δόθηκε μετά το πόρισμα του εισαγγελέα Εφετών Πειραιά Ευάγγελου Ζάχαρη, στο οποίο διαπιστώνονται σφάλματα από βαριά αμέλεια στους δύο εισαγγελείς που συναίνεσαν στη χορήγηση των αδειών κάτι που, όπως αναφέρει, θίγει σοβαρά το κύρος της Δικαιοσύνης.

Ο Χριστόδουλος Ξηρός είχε πειθαρχικά παραπτώματα και πειθαρχική ποινή, ενώ δεν είχε δηλώσει ποτέ μεταμέλεια

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χριστόδουλος Ξηρός είχε πειθαρχικά παραπτώματα και πειθαρχική ποινή, ενώ δεν είχε δηλώσει ποτέ μεταμέλεια. Στοιχεία τα οποία δεν συνεκτιμήθηκαν ως έπρεπε από τις δύο εισαγγελείς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Συνεχίζονται οι έφοδοι της Αντιτρομοκρατικής σε σπίτια

Στο μεταξύ, η Αντιτρομοκρατική συνεχίζει τις εφόδους σε σπίτια για τον εντοπισμό του Ξηρού. Έρευνες πραγματοποιούνται και σε διάφορα σημεία που οι Αρχές θεωρούν ότι είναι πιθανό να πέρασε ο Ξηρός προκειμένου να εντοπιστούν ίχνη που μπορεί να οδηγήσουν στην σύλληψή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα επιτραπέζια των Πυρήνων και οι φίλοι του Ξηρού – Η δικογραφία για το ρεβεγιόν στον Κορυδαλλό

Πάρτι στον Κορυδαλλό έκαναν οι “Πυρήνες” για την απόδραση του Χ. Ξηρού

Βαρύτατες ευθύνες σε δυο εισαγγελείς για τις εξόδους του Ξηρού – Νόμο που θα εξαιρεί κρατουμένους από τις άδειες καταθέτει ο Αθανασίου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version