Δευτέρα, 29 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Πέντε ληστείες σε οκτώ ώρες

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Φωτιά πήρε το κέντρο της άμεσης δράσης απ’ όταν έπεσε η νύχτα

Την αρχή έκαναν τρεις ληστές που εισέβαλαν στις επτά και μισή σε μίνι μάρκετ στη Βούλα και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν υπάλληλους και πελάτες και άρπαξαν 2.000 ευρώ.
Μια ώρα αργότερα άλλοι τρεις ένοπλοι εισέβαλαν σε πρακτορείο ΠΡΟ.ΠΟ. Ο ένας από αυτούς χτύπησε στο κεφάλι με τη λαβή του πιστολιού του τον ιδιοκτήτη που αναγκάστηκε να τους δώσει τα 500 ευρώ που είχε στο ταμείο.
Λίγο μετά τις τρεις και μισή τρεις δράστες επιβιβάστηκαν σε ταξί στο Νέο Ηράκλειο και με την απειλή όπλου άρπαξαν απλό τον οδηγό 100 ευρώ. Ο ταξιτζής ωστόσο κράτησε την ψυχραιμία του ειδοποίησε το “100” και συναδέλφους του που λίγη ώρα αργότερα εντόπισαν τους δράστες με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τους συλλάβουν.
Λίγο μετά τις τέσσερις οι ληστές έφυγαν άπραγοι από την οδό Αγίας Βαρβάρας στην Πεύκη. Είχαν στήσει ολόκληρη επιχείρηση για να κλέψουν το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας που βρισκόταν σε ειδικό “κιόσκι”, αλλά η επιχείρηση… χάλασε.
Έριξαν πάνω στο κιόσκι το κλεμμένο αυτοκίνητο που είχαν, αλλά η κατασκευή ήταν πιο ανθεκτική απ’ ότι πίστευαν και έτσι έφυγαν με άδεια χέρια.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε