Site icon NewsIT

Πέντε ληστείες σε σούπερ μάρκετ, φούρνο και πεζούς

20.02.2010 | 11:58
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

  Οι ληστές μπαίνουν μέσα σε σούπερ μάρκετ σε ώρα αιχμής ληστεύουν ανενόχλητοι. Χτυπούν πεζούς και τους παίρνουν λεφτά και κινητά. Η εγκληματικότητα οργιάζει μέρα με τη μέρα.

 

Γύρω στις 19:00 χθες βράδυ στην Καλλιθέα, στη συμβολή των οδών Δημητρακοπούλου και Σοφοκλέους, άγνωστος δράστης μπήκε σε σούπερ μάρκετ την ώρα μάλιστα που ήταν γεμάτο. Με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τους υπαλλήλους και τους πελάτες και πήρε 700 ευρώ. Ο δράστης βγήκε από το σούπερ μάρκετ και ανέβηκε σε μηχανή όπου τον περίμενε ο συνεργός τους και έφυγαν ανενόχλητοι.
 
Στον Πειραιά στις 20:21, στην οδό Καραΐσκου 98, άγνωστοι δράστες μπήκαν σε γραφείο Ελληνίδας και με την απειλή όπλου, της αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.
 
Λίγο πριν τις 21:00 δύο άγνωστοι άνδρες μπήκαν σε αρτοποιείο και με τη απειλή όπλων, προσπάθησαν να το ληστέψουν. Για άγνωστο όμως λόγο πριν πάρουν τα χρήματα έφυγαν τρέχοντας. Ο ένας μπήκε σε αυτοκίνητο και ο δεύτερος με μηχανή έγιναν καπνός.
 
Στο Παλαιό Φάληρο στην οδό Ελ.Βενιζέλου 222 λίγο πριν κλείσει ένα κατάστημα αθλητικών, άγνωστος δράστης μπήκε μέσα και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό. Ο δράστης διέφυγε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο συνεργός του.
 
Στις 22.40 στην Αθήνα, επί της οδού Κεριάδων, δύο άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας, πήραν την τσάντα Ελληνίδας που είχε μέσα άγνωστο χρηματικό ποσό και το κινητό της τηλέφωνο. Μετά από αναζητήσεις, συνελήφθη ένας αλλοδαπός, ενώ ο δεύτερος δράστης αναζητείται.
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version