Έγκλημα

Πέντε συλλήψεις σε Πάτρα και Βόνιτσα για χρέη στο δημόσιο

Στην Πάτρα, συνελήφθησαν τέσσερις επιχειρηματίες ηλικίας 60, 48, 43 και 42 ετών για οφειλές προς το Δημόσιο, που φθάνουν συνολικά τα 429.775 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ύψος των οφειλών του 60χρονου επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, είναι 112.670 ευρώ.

Επίσης το ύψος των οφειλών του 48χρονου επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των διοργανώσεων κοινωνικών εκδηλώσεων, φτάνει τις 96.139 ευρώ ενώ ο 43χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται και αυτός στο χώρο των διοργανώσεων κοινωνικών εκδηλώσεων, χρωστάει 96.139 ευρώ.

Τέλος το ύψος των οφειλών του 42χρονου επιχειρηματία, που και αυτός ασχολείται με τη διοργάνωση εκδηλώσεων είναι 124.825 ευρώ.

Επίσης συνελήφθη σήμερα στην Βόνιτσα της Αιτωλοακαρνανίας ένας 44χρονος επιχειρηματίας για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το ύψος των ατομικών οφειλών του 44χρονου, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο επεξεργασίας και εμπορίας κρεάτων, φτάνει το 1.815.982 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα:

Λάρισα: Με χειροπέδες 33χρονος για χρέη στο Δημόσιο

Έγκλημα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα