Δευτέρα, 21 Οκτ.
17oC Αθήνα

Προσοχή στο δρόμο! Συνεχείς ληστείες με τραυματισμούς

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Απανωτά τα κρούσματα στους δρόμους χθες. Οι ληστές των δρόμων έβγαλαν μαχαίρια, απείλησαν και γρονθοκόπησαν τα θύματά τους, στέλνοντας μάλιστα έναν άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο.

Τέσσερις ληστές έγιναν χθες στη μέση του δρόμου. Το πρώτο “χτύπημα” έγινε στα Πετράλωνα δέκα λεπτά με τις πέντε το απόγευμα. Ένας ληστής έβγαλε μαχαίρι και άρπαξε τα χρήματα από έναν μετανάστη από το Ιράν.
Μια ώρα αργότερα θύμα ληστείας έπεφτε ένας Ιάπωνας στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Μάλιστα ο δράστης για να καταφέρει να του αποσπάσει το τσαντάκι που κρατούσε τον τραυμάτισε ελαφρά.
Ο 47χρονος όμως που βρέθηκε στο δρόμο τεσσάρων ληστών στα Πατήσια δεν ήταν τόσο τυχερός. Οι δράστες τον χτύπησαν άσχημα με αποτέλεσμα ό άτυχος μετανάστης από το Μπαγκλαντές να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Ένα τέταρτο αργότερα στις έντεκα και μισή τη νύχτα ο κύκλος της βίας ολοκληρώθηκε με την ληστεία σε βάρος ενός 20χρονου στο Περιστέρι. Οι δράστες απείλησαν τον νεαρό και κατάφεραν να του αποσπάσουν το κινητό του και λίγα χρήματα.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε