Site icon NewsIT

Προθεσμία να απολογηθούν πήραν Κασιδιάρης και Μίχος

03.07.2014 | 14:31
Προθεσμία να απολογηθούν πήραν Κασιδιάρης και Μίχος

Στις ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής οδηγήθηκαν σήμερα οι χρυσαυγίτες βουλευτές Η. Κασιδιάρης και Ν. Μίχος οι οποίοι πήραν προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Νίκος Μίχος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 9 Ιουλίου και στις 10 Ιουλίου θα απολογηθεί ο Ηλίας Κασιδιάρης, για το αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης βγαίνοντας από το γραφείο των ανακριτριών δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του έχουν άδειες για τα όπλα που κατέχουν.



Ο Νίκος Μίχος παραδέχθηκε ότι είχε παράνομο όπλο τα τελευταία 15 χρόνια λόγω της δουλειάς που έκανε (επιχείρηση με ζωοτροφές) αλλά -όπως είπε- “όλα τα σπίτια στην Κρήτη και τη Μάνη έχουν όπλα, γιατί δεν πάνε εκεί;”.


Αύριο απολογούνται συμπληρωματικά οι Μιχαλολιάκος, Παππάς και Λαγός οι οποίοι θα μεταφερθούν στο Εφετείο από τον Κορυδαλλό.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

Διαβάστε

Εκτός φυλακής αλλά σε κατ’ οίκον περιορισμό η Ελένη Ζαρούλια – Απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα στη γυναίκα του αρχηγού της Χρυσής Αυγής

Κοινοβουλευτική ομάδα στις φυλακές… “ιδρύει” η Χρυσή Αυγή! – Προφυλακιστέος και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος – Γίνεται ο όγδοος που οδηγείται στη φυλακή

Η ανατριχιαστική ιστορία πίσω από το φέσι του Παππά

Απολογείται ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος

Νέες ΦΩΤΟ ντοκουμέντα για τη Χρυσή Αυγή – Ο Παππάς και τα παιδιά του χαιρετούν ναζιστικά – Οι ευχετήριες κάρτες με την σβάστικα και το “Χάιλ Χίτλερ”

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version