Site icon NewsIT

Ρήμαξαν την έπαυλη του πρίγκιπα Σαούντ στη Μύκονο – Εγκέφαλος ένας πασίγνωστος Έλληνας διαρρήκτης μεγάλης ηλικίας

22.07.2016 | 06:40
Ρήμαξαν την έπαυλη του πρίγκιπα Σαούντ στη Μύκονο – Εγκέφαλος ένας πασίγνωστος Έλληνας διαρρήκτης μεγάλης ηλικίας

- Κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής έχει ήδη φτάσει στη Μύκονο και ερευνά την υπόθεση - Η αστυνομία θεωρεί πως οι εγκληματίες ληστές παριστάνουν τους παραθεριστές στο νησί - Οι ληστές γνώριζαν πως ο πρίγκιπας Σαούντ θα έλειπε από την έπαυλή του στη Μύκονο και δεν θα υπήρχε ούτε φρουρά - Στη συγκεκριμένη έπαυλη έμενε ο πρίγκιπας Σαούντ με τη σύζυγό του και τον έξι μηνών γιο του

Σπείρα επαγγελματιών του είδους από Αθήνα, χτύπησε το πρίγκιπα Σαούντ και την νεαρή Γαλλίδα γόνο επιχειρηματικής Παριζιάνικης οικογένειας στην Μύκονο, όπου παραθέρισαν και τους σήκωσαν μετρητά και χρυσαφικά ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του κλιμακίου της Ασφάλειας Αττικής που έχει ήδη φθάσει στο νησί των ανέμων προκειμένου να διερευνήσει τις δυο διαρρήξεις στην έπαυλη του Σαουδάραβα πρίγκιπα, αλλά και στην σουίτα τις 29χρονης Γαλλίδας, καταλήγουν στο συμπέρασμα πως στο νησί “παραθέριζαν” ή παραθερίζουν επαγγελματίες διαρρήκτες συγκεκριμένης σπείρας στην οποία ηγείται Έλληνας παλιός διαρρήκτης μεγάλης ηλικίας, οποίος και σχεδίασε την επιχείρηση.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πριν καταλήξουν στο νησί των ανέμων, προκειμένου να διερευνήσουν τις δυο διαρρήξεις , “βυθίστηκαν” στους μυστικούς διαδρόμους του Ελληνικού υποκόσμου ώστε να συγκεντρώσουν πληροφορίες.

Αυτή λοιπόν η πληροφοριακή “αναδίφηση” τους έδωσε συγκεκριμένα δεδομένα στα χέρια τους “φωτογραφίζοντας” κυρίως έναν Έλληνα παλιό διαρρήκτη και μετρ του είδους, οποίος το τελευταίο διάστημα φαίνεται να “επανέκαμψε” στον υπόκοσμο, δημιουργώντας μια μεικτή σπείρα Ελλήνων, Αλβανών και Γεωργιανών, οι οποίοι ήδη έχουν χτυπήσει σπίτια επωνύμων στην Αθήνα..και τώρα και στην Μύκονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας από τις πρώτες έρευνες που έχουν πραγματοποιήσει, διαπιστώνουν καταρχήν πως οι διαρρήκτες όσον αφορά στην περίπτωση του Σαουδάραβα Πρίγκιπα, είχαν μελετήσει καλά τις κινήσεις τους και επιπλέον γνώριζαν πως τις επόμενες ημέρες στην συγκεκριμένη έπαυλη θα διέμενε ο γόνος τις οικογένειας Σαούντ.

Επίσης γνώριζαν πως θα υπάρχει ιδιωτικός φρουρός και μάλιστα με σκύλο, ο οποίος όμως θα έπιανε βάρδια την ημέρα άφιξης του πρίγκιπα στο νησί των διάσημων.

Κατά συνέπεια ο ιδιωτικός φρουρός δεν θα είχε προλάβει να χαρτογραφήσει τα τρωτά σημεία του οικήματος και παράλληλα ο σκύλος να εξοικειωθεί με τους ανθρώπους που θα προστάτευε.

Έτσι οι διαρρήκτες έτοιμοι όπως ήταν μπήκαν στην έπαυλη την πρώτη νύχτα που διέμενε εκεί ο πρίγκιπας με την σύζυγο του και των 6 μηνών γιο του, έχοντας βέβαια μαζί του δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version